Aktuális

Gőzerővel homoszexualizálják a svéd lakosságot

Svédországban már olyan szintre jutott a liberális őrület, hogy utcai szexrajzokon érzékenyítik a népet a migránsokkal folytatandó homoszexuális kapcsolatra, és nem is ez az első alkalom, hogy a skandináv ország minden korábban elképzelhetetlen határt átlép. A megdöbbentő svédországi aberrációról az unzensuriert.at független osztrák hírportál számolt be.

 

A cikk kiemeli, hogy a svédországi progresszió mindig évekkel mások előtt járt a szocialista és kultúrmarxista társadalomérzékenyítés miatt, és a kiemelt témák között napirenden van a népesség homoszexualizálása is.

Bizonyos mértékben már az óvodákban megkezdik ezt, aztán fokozatosan adagolják az ideológiát az általános iskolásoknak, akiket már tíz évesen az anális közösülés előnyeire oktatnak. A trendet folytatva, immár a svédországi metrómegállókban hirdetik nagy képeken a szexualitás „modern” módját: közösülő homoszexuális férfipárokat ábrázolnak a nyilvánosságnak szánt oktató-nevelő rajzok. Még pontosabban: egy feltűnően közel-keleti küllemű férfi folytat aktust egy másik, feltehetően szintén bevándorló férfival. Hiába, érzékenyíteni kell a svédeket az új jövevények kultúrájára, életmódjára.

 

Nem kell azonban aggódni, ennek is megvan persze az előzménye. Egy korábbi brosúrában, amelyet Szexuális egészség és jogok Svédországban címmel adott ki az RFSL, a svédországi LGBTQ-jogokért küzdő civil szervezet, az LGBTQ bevándorlókat tájékoztatják a szexualitásra vonatkozó törvényekről, a nemi úton terjedő betegségekről és az egészségügyi ellátás lehetőségeiről. Ebben már azzal is eleget foglalkoznak, miként tehet például egy fehér, európai férfi a bevándorló férfiak örömére. A kiadványt szerencsére gazdagon illusztrálták is.

És mielőtt legyintenénk, hogy Svédország messze van tőlünk, érdemes felidézni a liberális társadalommérnökösködés Magyarországon is egyre tevékenyebb „civiljeit”, akik folyamatosan próbálják az embereket érzékenyíteni a migránsok befogadására, a genderideológiára és mindenféle képzelt szexuális identitások jogaira.