Aktuális

Rogán Cecilia felveheti a versenyt a profi modellekkel

Büszke lehet az alakjára Rogán Cecília, aki a Bellagio Fashion ruháiban látható a közösségi oldalakon. A poszt szerint a márka készülő „look book”-jához pózolt a kétgyermekes anyuka, aki rendszeresen edz, és fél óra alatt gond nélkül körbefutja a Margit-szigetet. Ha Jackie Kennedy Givenchy múzsája lehetett, egy miniszterfeleség miért ne modellkedhetne?

Büszke lehet az alakjára

A márka képviselői éppen azért kérték fel őt, hogy modellként vállaljon szerepet induló kampányukban, mert szerettek volna olyan arcot társítani ruháikhoz, aki nem modell, nem celeb, hanem sokkal inkább anya és feleség, aki ugyanakkor erős karakter, különleges szépség, és aki sokat tesz azért, hogy egészséges és fitt legyen.

Jackie Kennedy például Givenchy, a francia divattervező egyik kedvenc múzsája és modellje volt, ruháival divatot teremtett, így semmi kivetnivalót nem láttak abban, hogy a tökéletes alakú Rogán Cecília is bevállalja a manöken-szerepet.

Különleges szépség

A külföldön már hatalmas divatnak számító, úgynevezett „alakformáló, alakkiemelő” ruhákat előszeretettel hordja Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Victoria Beckham, és Naomi Campbell is - de nem hiányozhat Michelle Obama gardróbjából sem.