Aktuális

A Fidesz ellen akar indulni a jótékony vállalkozó, azonnal megfenyegették, hogy nyilvánosságra hozzák: homoszexuális

A korábban többször jótékonykodó bajai lángosost fenyegették meg névtelen levélben, miután bejelentette, elindulna a Fidesszel szemben a helyi önkormányzati választáson. A férfi azt üzente: nem hagyja magát megfélemlíteni.

 

Le akarták járatni

„Vagy abbahagyod a Fidesz támadását, vagy mindenki megtudja, hogy homoszexuális vagy. BNO.” - ez állt abban a névtelen levélben, melyet hétfőn, a postaládájában talált a korábban jótékonykodó bajai lángosos, Szabó Richárd. A férfi erről hétfőn, este, az általa vezetett Sugó-parti Közéleti portál Facebook-oldalán élő adásban számolt be - vette észre a 444.hu.

A többgyermekes Szabó a videóban elmondta, hogy igen, ő hívő, keresztény és meleg. Mint a videó mellé írt szövegben kiemelte, ezt eddig nem verte nagydobra, mert úgy gondolta, hogy magánügy, hasonlóan a vallási hovatartozásához. 

Tudom, hogy sok, egyébként tiszteletreméltó ismerősöm-barátom számára ez ma még tabutéma...Ilyen vagyok, ilyennek teremtett az Isten. Igyekszem becsületesen élni, hogy a gyerekeimnek ne kelljen szemlesütve beszélni rólam, hogy ne kelljen az apjuk miatt szégyenkezniük. Ma ezt a figyelmeztetést kaptam. Bedobták a postaládámba...persze névtelenül megint. BNO csak nem a Bajai Nemzeti Oldal?” - írta azzal kapcsolatban, hogy a levél alján csak egy BNO aláírás szerepelt, miközben a helyieket lejáratni akaró névtelen oldal épp Bajai Nemzeti Oldal néven fut. Szabó a videóban közölte azt is, hogy nem hagyja magát megfélemlíteni, és meg fogja mérettetni magát az önkormányzati választásokon.