Erotika

Nyolc módszer nőknek, amivel jobb lesz a szex

Ráférne a szexuális életedre némi változtatás? Akkor fogadd meg és próbáld ki tippjeinket mindenképp!

Ha esetleg nem oda nyúl, ahova szeretnéd, nyúlj te oda...

Biztos van valaki, akiről időnként, titokban fantáziálgatsz, illetve ha konkrét ember nem is, de talán extrém vágyak, helyszínek, pozíciók akadnak, amikről gyakran álmodozol. Ez teljesen normális! De nyugi, nem kell bevallanod se nekünk, se senki másnak, elég, ha te tudod, és előhozod ezeket a fantáziálgatásokat az együttlét közben is. Csak egy kis plusz izgató tényezőként.

A nők hajlamosak arra koncentrálni, hogy a másiknak jó legyen, és ezért cserébe sokszor nekik nem olyan jó. Legyél önzőbb, csinálj(atok) olyan dolgokat, amik neked jók! A legtöbb férfinak amúgy is minden jó, csak szex legyen!

Ha esetleg nem oda nyúl, ahova szeretnéd, nyúlj te oda, és hagyd, hogy nézzen közben, hogy csinálod. Legközelebb ő maga is tudni fogja, ki is próbálja majd és neked lesz ettől még jobb!

Nálad jobban senki nem tudja, hogy mi a jó neked. És ha a pasinak nincs elég keze, illetve testrésze a te teljes élvezetedhez, bátran segíts be. Meglátod, neki is hogy fog tetszeni!

A gátlások feloldása miatt egy-két pohár bor egyáltalán nem árthat meg, sőt! Kicsit felpezsdíti a véredet, és talán olyan dolgokra késztet, amiket józanul nem biztos, hogy megtennél.

Túlzásba viszont ne ess az italozással, szigorúan maradj meg egy-két pohárkánál. A részegség ugyanis például kifejezetten nem segít hozzá az orgazmushoz. Arról nem is beszélve, hogy milyen kellemetlen lenne, ha azért kellene megszakítanotok az aktust, mert rosszul vagy.

Ki lehet próbálni új dolgokat, de ha te mondjuk felül szeretsz lenni és csak úgy van orgazmusod, akkor ezt a pózt semmiképp ne hagyjátok ki. Mert ha ez működik, akkor ez működik, a lényeg most, hogy neked jó legyen!

Sokan szex közben állandóan magukkal, a testükkel, a negatívumaikkal vannak elfoglalva. De ne ilyenkor aggódj a hurkácskák miatt, hanem majd holnap az edzésen! Ha semmiképp nem tudsz elvonatkoztatni, akkor kapcsold le a villanyt, ugyanis amit nem látunk, amiatt nem aggódunk.