Média

Cserpes Laura őszintén beszélt a férfiról, aki öt éven át zaklatta

Cserpes Laura sokáig nem mert beszélni arról a hosszú, nehéz időszakról, ami öt éven keresztül tartott az életében. Az énekesnő először a Life TV-n futó „Nyugi! Köztünk marad” című műsor kamerái előtt fejtette ki, mit élt át a szörnyű években.

A rendőrség nem foglalkozott a zaklatással

Ez idő alatt megállás nélkül üldözte őt szerelmével egy őrült férfi, aki eleinte csak a koncerteken tűnt fel, de idővel egyre bátrabb lett. Órák hosszat ácsorgott Lauráék háza előtt, sőt, amikor az énekesnő futni indult, oda is követte.

„2013-ban az első eurovíziós szereplésem után kezdődött el. Volt egy férfi, akitől nagyon kedves üzeneteket kaptam a közösségi médiában. Még volt is olyan, amire válaszoltam" - kezdte az énekesnő, aki szerint itt rontotta el, ugyanis azzal, hogy válaszolt zaklatójának önbizalmat adott neki.

A férfi teljesen rátelepedett Laurára, azt gondolta, hogy ők egy párt alkotnak.

„Felbátorodott. Ha tudta, hogy nyilvános eseményen jelenek meg, odajött, de be is jelentette előtte nekem. Aztán már minden Budapest közeli fellépésemen ott volt. Olyan is megesett, hogy feljött a színpadra, ahonnan a biztonságiaknak kellett levinni" - mondta.

Az énekesnőnek ekkor telt be a pohár, a rendőrséghez fordult, ám onnan elküldték, mondván, hogy ameddig nem bántják, addig ők nem tehetnek semmit.

Laurának végül saját magának kellett megoldani a dolgot, felkereste a zaklatóját és megírta neki, hogy állítsa le magát, ezek után mindenhonnan letiltotta. A férfi ugyan még néha-néha visszatér, de az énekesnő hamar felismeri, és újból letiltja.