Média

Hujbernél is végérvényesen elmentek otthonról

Úgy tűnik, Hujber Feri tényleg elhagyta az országot: egyirányú jegyet váltott oda, ahol Pataky Attila is tartózkodik…

Tekintetéből sugárzik az IQ...

A színész a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában tette közzé legújabb felfedezését, a műsorvezetők pedig igyekeztek úgy tenni, mintha nem zártosztályért kiáltana az egész okfejtés.

Hujber cáfolta a híreket, hogy besokallt volna Magyarországtól, mondván: nem szeretne elmenni, de muszáj, mert rengeteg dolga lesz. Sőt, az elkövetkezendő 10-20 évben erről fog szólni a világ.

De mégis miről? - merült fel a kérdés a műsorvezetőkben, akik arra kérték a színészt, akkor legyen itt és most az „ősbemutatója” a rejtélyes „dolognak”.

Erre aztán Hujber csak előhozakodott vele, hogy biztos forrásból tudja: Jézus színész volt, de nem ő halt meg, hanem egy 10 éves fiú, kora Stohl Andrása. Azt is megmagyarázta, hogyan jött rá minderre:

„Végig figyeltem az életemet, mióta megszülettem. Amiről eddig a világ beszélt, tévedés. Jézust nem feszítették meg, egy 10 éves kisfiú halt meg. Innentől nekem nagyon sok a dolgom, el kell mennem külföldre, ott kell erről beszélnem” - közölte küldetése teljes tudatában a jobb napokat látott színész, hozzátéve: el tudná mesélni a történetet, elég borzalmas sztori, de erre nem elég a műsoridő. „Ma van az igazi húsvét hétfő, életemben először beszélgetni kezdtem a taxisofőrrel” - tette hozzá, annak igénye nélkül, hogy ez bármennyire kapcsolódjon bármihez.

„Tehát tegnap feszítették keresztre a kisfiút annak idején?” - kérdezett vissza Pachmann Péter, ám erre nem kaphattunk választ. Helyette Hujber belekezdett egy históriába a római színjátszásról és a nagyon fejlett technológiáról, meg a kisfiúról, akit a szárnyainál fogva függesztettek fel.

A végéig nem juthattunk el, de nyilván lesz, aki pszichiátriai beutaló helyett további műsoridőt ad szegény Hujber zagyvaságainak.

Eközben minket, nézőket csendben, lassan elemészt a szekunder szégyen, már ha nem egyszerűen csak kiröhögjük ezt a szerencsétlen flótást - ami még szomorúbb…