Média

Rendőrt hívott Hujber Ferencre a felesége

Lehet, hogy mégis Hujber Ferenc újabb összeomlásának vagyunk tanúi? Úgy tűnik, a színész nem fér a bőrébe: most úgy összeveszett feleségével, hogy Cynthia a rendőrség segítségét kérte.

 

Valami nem kerek nála...

„Teljesen úgy viselkedik, mint a két évvel ezelőtti kórházba kerülése előtti időkben. Őszintén tartunk attól, hogy újra visszaesik, és újra elkezdi pusztítani magát, inni fog, vagy valami még rosszabbat tesz. Ha így folytatja, megint életveszélyes állapotba kerülhet, mint két éve” - vélekedett egy barátja, miután Hujber Ferenc meghökkentően szerepelt a TV2 Mokkában. Bár az utóbbi hónapban csend volt körülötte, folyamatosan ment a találgatás: együtt van-e még feleségével, Cynthiával?

A pár már több Facebook-szakításon túl van, ám úgy tűnik, valójában még mindig együtt vannak. Legalább is erre utal, hogy a legutóbbi, elfajult családi vitának a rendőrség vetett véget. A Szentendrei Rendőrkapitányság megerősítette: kényszerítés megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást.

Bár pontosan nem tudni, mi történt, a Büntető törvénykönyv szerint a kényszerítés azt jelenti, hogy valaki erőszakkal vagy fenyegetéssel kényszerít egy másik embert valamire, tettre vagy tűrésre, jelentős érdeksérelmet okozva ezzel. Testi sértésről ilyen esetben nincs szó. A büntetési tétele ennek maximum három év szabadságvesztés lehet.