Média

Szick Petra: „már csak a szerelem hiányzik az életemből”

Szick Petra nagyon fiatalon került a média világába. Alig volt 12 éves, amikor elkezdett modellkedni. Az évek során sok nemzetközi videoklipben, sorozatban, reklámban, filmben is feltűnt már, illetve több száz modell fotózást tudhat a háta mögött. Nem csak külföldön, de belföldön is indult szépségversenyeken, ahol szinte mindig dobogós helyezést ért el.

„Most minden a lehető legnagyobb rendben van az életemben”

Tavaly, nyár végén egy komoly párkapcsolati csalódás érte Petrát, amelynek következményeként kicsit „visszavonult” a reflektorfényből, kevesebb alkalommal adott hírt magáról a social médiában. 

„A 2020-as esztendő beköszöntével szó szerint új életet kezdtem. Hátra hagytam minden bánatot, csalódást és negatív élményt. Teljesen átértékeltem az életemet, és nyugodt szívvel mondhatom, hogy boldogabb vagyok, mint valaha. Támogat a családom, értékes barátok vesznek körül, szuper a munkám, és most minden a lehető legnagyobb rendben van az életemben. Már csak egy szerető társ hiányzik mellőlem. Erre vágyom a leginkább, de valahogy nem akar kopogtatni az ajtón“ - meséli Petra.

A fiatal szépség még azt is elárulta, hogy romantikus típus: szereti, ha a srácok a szavak helyett inkább tettekkel és apró gesztusokkal próbálják levenni őt a lábáról.