Média

Bolgár márka arca lesz a fiatal modell, Szick Petra

Szick Petra nevét mostanra biztosan sokan hallották már. 12 éves kora óta modellkedik, több hazai, illetve külföldi márkának volt már az arca, például a kanadai „Dangerous”, és a szlovákiai „Taboo” brandé is. Néhány hónappal ezelőtt Violeta Veltchev, a bolgár Shoeaddic tulajdonosa kereste fel Petrát, hogy egy közös kollekciót hozzanak létre, az ajánlatra a fiatal szépség rögtön igent mondott.

 

„Jó pár év telt el azóta, hogy szakítottunk a bolgár énekes barátommal Tihomir Mitovval, de azóta is jó barátságot ápolunk. Segítjük, és nyomon követjük egymás munkásságát. Talán egy éve kezdhetett el modellkedni a Shoeaddic-nek. Saját ruha, illetve cipő kollekciót hoztak neki létre. Már akkor felkeltette az érdeklődésem a márka tulajdonosának érdekes képzeletvilága. Néhány hónappal ezelőtt kaptam a megkeresés Violetától, hogy szeretne felkérni modellnek, ráadásul egy személyre szabott ruha. illetve cipő kollekciót is szeretne nekem létrehozni. Naná, hogy igent mondtam! Persze, ez nem jöhetett volna létre volt párom ajánlása nélkül, amit ez úton is köszönök neki” - meséli Petra

A fiatal tehetség azt is hozzátette, hogy néhány pár cipő a kollekcióból már készen is van, illetve az egyik nadrág olyannyira extrémre sikeredett, hogy a használatáról és viseléséről egy videót is küldtek neki a varrónők. Heteken belül elkészül az összes cipő és ruhadarab, amint megérkeznek Budapestre, el is kezdik a szettek fotózását.

Mit kell tudni Violeta Veltchevről,és a Shoeaddicról?

Violeta Veltchev az egyedüli tulajdonosa a 3D Modern Art&Shoeaddic cipő és ruha márkának Las Vegasban. A művésznő 2002-ig Phoenixben élt, majd Las Vegasba költözött, hogy ott bontogathassa tovább szárnyait. A bolgár származású Violeta 5 évesen nyerte első rajzversenyét Bulgáriában. Művészetén keresztül szeretné átadni az embereknek a „Eastern Block” erejének lényegét és szabadságát. A Shoeaddic kollekció világszerte rendelhető. Nem csak pólókat és cipőket forgalmaznak, hanem sapkák, és hátizsákok is rendelhetők tőlük.

Violeta elmondta, hogy éppen vállalkozása bővítésén dolgozik és Magyarország piacát érdekesnek találja. Szeretett volna egy olyan személlyel dolgozni, akinek a modell világ nem jelent kihívást, és mivel Szick Petra volt párját Tihomir Mitovot jó barátjának tartja, így nem is eshetett volna másra a választás, mint a szépséges magyar lányra.