Politika

Kálmán Olga feljelentést tett a rendőrségen a családját ért halálos fenyegetés miatt

Döbbenetes dologról számolt be kedden a Facebook-oldalán a DK elnökségi tagja: Kálmán Olgát privát üzenetben többször is halálosan megfenyegették, amiért kifejtette markáns véleményét a magyar kormányról. A politikusnő azonban nem hagyta annyiban a dolgot: egy, az oldalára feltöltött videóban jelezte, hogy feljelentést tett az ügyben a rendőrségen.

„A családom, a gyerekeim életével senki nem szórakozhat”

„FENYEGETNEK. FEJLEVÁGÁSSAL, A CSALÁDOM KIIRTÁSÁVAL, FELGYÚJTÁSSAL” - kezdte a posztjában a politikusnő. Kálmán Olga korábban szintén a közösségi oldalán fogalmazta meg a véleményét arról, hogy szerinte a kormány nem kezeli kellő érzékenységgel a koronavírusban elhunyt magyar emberek ügyét.

„Magyarország világelső a koronavírus-halálozásban, 27 ezer élet, százezrek gyásza, soha el nem múló fájdalma… Orbán, Hollik! Komolyan kérdezem: milyen emberek vagytok ti?” - fogalmazott a néhány nappal ezelőtti bejegyzésében, amely rövidesen hatalmas port kavart, Kálmán Olgát pedig életveszélyesen megfenyegették. A durva üzeneteket a politikusnő a követőinek is megmutatta.

„Le kéne vágni a fejedet, ki kéne irtani az egész családodat a le- és felmenőiddel együtt, te szemét nemzetellenes gyűlölködő rohadék. Van pofád így beszélni a mi drága miniszterelnökünkkel, te sz.rházi, leköpnivaló, hazaáruló, k.rva” — fogalmazott az üzenet küldője.

Nem sokkal ezután Kálmán Olga egy újabb bejegyzéssel jelentkezett a Facebookon: a feltöltött videóban elmondta, hogy megtette a szükséges lépéseket.

„Többször elmondtam már, hogy ami ma Magyarországon a közállapotokat jellemzi, az nem jó, az nem maradhat így. Az az utálkozás, másik gyűlölete, ami szinte már általánossá vált, az egész egyszerűen megmérgezi a lelkeket, megmérgezi a társadalmat. Ez nem maradhat így” - közölte a videóban, majd hozzátette: az üzenetek miatt elment a II. kerületi Rendőrkapitányságra, hogy feljelentést tegyen.

„Velem lehet szórakozni, sok mindent kibírok. Na, de a családom, a gyerekeim életével senki nem szórakozhat és senki nem játszhat. Őket nem fogom hagyni” - hangzott el a videóban.