Politika

Nagy Blanka a mocskos szájú Bayer Zsoltnak: „Zsozsó, ezek az ócska kis prolik termelik a segged alá a javaidat”

Keményen visszavágott az őt árt rágalmakért, megvédte a prolikat és néhány Bayer Zsoltnak címzett mondatban az Orbán-rendszer működését is levezette Nagy Blanka, az a kiskunfélegyházi gimnazista, akire két korábbi tüntetésen tett felszólalása után szállt rá a teljes kormánymédia, Bayer Zsolt pedig lekreténezte, leprolizta, barom állatnak és rohadtnak nevezte.

Muszáj megvédenünk magunkat

Nagy Blanka a Várkert Bazárnál tartott tüntetésen azt mondta: az Orbán kormány egy daganatos sejt, ami fel akarja falni a többi vele nem egyező sejtet. Fel akarja falni, ha valakinek nem egyezik a véleménye az övével.  

Hamis híreket terjesztettek rólam, hogy bukásra állok és sokat hiányzom. Ti buktatok meg három dologból: tisztességből, emberségből és őszinteségből. Felháborítóan sokat lógtok azokról a megbeszélésekről, amik az emberek érdekeiért szólnának” - mondta.

„Rákosi túl úrinak tartotta, hogy beköltözzön, erre ez a mocsok király mindenféle akadály nélkül betelepszik a Várba. Ahol freskókat festenek le, ott a könyvek égetése lesz a következő” - folytatta beszédét a diák.  „Az egyik interjúban azt nyilatkoztam, azért támadnak engem, mert Orbánék félnek tőlem. Nem tőlem félnek, hanem a fiatalságtól. A fiataloktól félnek, mert ha más nem, ők pontosan tudják, mire képesek a fiatal emberek.”

Nagy Blanka szerint az embernek muszáj kiállnia magáért, muszáj elmondani a véleményét, nem számít, ha lejárató hadjáratot akarnak indítani.

A kiskunfélegyházi iskola január elején elhatárolódott tanulója kijelentésétől, majd pedig a kormánypárti sajtó vette elő a diáklányt. Az Origo, a Ripost, a Figyelő és a Lokál gátlástalanul azt hazudta, hogy  több tárgyból bukásra áll, és sokat hiányzik az iskolából, Bayer Zsolt pedig „kretén, barom állat, szerencsétlen, nyomorult, rohadt, ócska kis prolinak" nevezte. A diáklány későbbaz ATV-nek azt mondta: nem bánt meg semmit, de a trágárság elvette a beszéd értékét.

Nagy Blanka a Várkert Bazár előtt ezt üzente a mocskos szájú Bayer Zsoltnak, akit „a nemzet udvari bolondjának” nevezett: „Zsozsó! Az ócska kis proli, és ezt még a rossz tanuló is tudja, munkásosztályt jelent. Ezek termelik a segged alá a javaidat. Ha nem lennének ezek a prolik, nem lenne a haverjaidnak annyi pénze, hogy neked most egy tévéműsorod legyen!

„Ezeknek a kis proliknak elegük van” - folytatta Nagy Blanka. „Amíg ők éjt nappallá téve dolgoznak, másokat kell gazdaggá tenniük. Ne másokat tegyünk végre gazdaggá, tegyünk pontot a dolgok végére, és cselekedjünk. Akármit. Nem szabad hagynunk, hogy a magyar nép még egyszer rabszolgasorsra jusson!”.