Politika

Szalma Botond: „a családom biztonsága az első”

Visszalép Szalma Botond a polgármester-jelöltségtől. Az ellenzéki pártok közleményt juttattak el hozzánk, melyben azt írják: tájékoztatják az ország és Újpest közleményét arról, hogy a valamennyi ellenzéki párt által támogatott polgármesterjelölt nyomós, családi okok miatt nem tudja a továbbiakban vállalni az ellenzéki polgármesterjelölti feladatokat.

Megfenyegették?

Mint mindenki más számára, nekem is a családom és a családom biztonsága az első” - szögezte le Szalma Botond a közleményben. Majd így folytatta: „teljes mellszélességgel támogatom az újpesti ellenzéki pártok széles körű és példaértékű együttműködését az újpesti kormánypárt és a kormánypárti polgármester leváltása érdekében, mert a közélet békéjére, tisztességen és becsületen alapuló városvezetésre van szükség Újpesten is.

Az újpesti ellenzéki pártok képviselői továbbra is megerősítették, hogy egyesítik erőiket az októberi győzelem érdekében, és a továbbiakban is egységesen, egy polgármesterjelölttel, közös listával és minden önkormányzati körzetben egy képviselőjelölttel kívánnak indulni a fideszes rezsim jelöltjével szemben.

Az ellenzéki pártok arra kérik a választópolgárokat, hogy fogadják el Szalma Botond döntését és továbbra is támogassák a széles körű együttműködést.