Sport

Expornós nőt jelöltek az utánpótlás-bizottság elnökének a Magyar Tenisz Szövetségben

Selmeci Petrát jelölte a versenysport és az utánpótlás-bizottság elnöki posztjára a Magyar Tenisz Szövetség. Mostantól ő felel a tehetséges gyerekek gondozásáért a szervezetben. A 37 éves szakember játékosként ugyan nem futott be jelentős karriert, de visszavonulása óta fiatalokkal is foglalkozik. 2001 és 2005 között tucatnyi pornófilmben szerepelt.

 

12 pornófilmben vállalt szerepet

Selmeci Petra kinevezésétől nem volt mindenki elragadtatva, az utánpótlás-bizottság leendő elnökéről ugyanis közismert, hogy pornófilmekben szerepelt, az egyik bulvárlap 12 olyan „ szexművészeti alkotást” számolt össze, amelyben feltűnt 2001 és 2005 között. Egy neve elhallgatását kérő edző szerint viszont teniszvilágban már régóta tudni lehetett a nő múltjának erről a - nem kicsit kínos - részéről. Korábban ezzel kapcsolatban nyilatkozott a szövetség is. „Selmeci Petra hosszú ideje meghatározó és elismert szakembere a magyar teniszéletnek, nem véletlen, hogy a Magyar Tenisz Szövetség korábbi vezetésének munkáját is segítette, és a mostani érában is számítunk a szakértelmére. A szövetség feladata a sportág képviselete, magánéleti kérdésekkel eddig sem foglalkoztunk és ez a jövőben is így lesz” - írták az erről szóló közleményben. 

 A Magyar Tenisz Szövetség elnöke 2020. július 27. óta Lázár János fideszes országgyűlési képviselő,  a Miniszterelnökség volt vezetője. Az előző, a szintén fideszes Szűcs Lajos elnökletével működő szövetségi vezetés májusban lemondott egy 3,53 milliárd forintos „hiány” miatt.