Bűnügy

Kiesett a nyolcadik emeletről egy csecsemő a XI. kerületben - túlélte!

Kiesett egy csecsemő egy ház ablakából kedden, Budapesten, a XI. kerületi Kondorosi úton.


Két éve „nyomoz” 135 forintos adóhiány után a NAV

Két éve vizsgálja az adóhivatal két dolgozója, mennyi jövedelmet titkolt el egy magyar nő a még 2007-ben a Szlovákiában szerzett és ott leadózott jövedelme után. Bár azóta bebizonyosodott, hogy mindössze 2,17 euróról volt szó, az ügy még mindig nem zárult le. Adószakértők szerint mindez törvényes és szabályos. Abszurd történet a NAV „nyomozói” tevékenységéről.


Milliárdokat vettek ki a Fidesz-közeli cégekből

A 2012-es eredmények után mintegy 12 milliárd forint osztalékot vesznek ki tulajdonosaik a Simicska Lajoshoz kötött cégekből, a tavalyi kilencmilliárdos kifizetéssel együtt így már húszmilliárd forint fölé kerül a szaldó.


Másodfokú árvízvédelmi készültség Budapesten

Tarlós István főpolgármester hétfő reggel 8 órakor másodfokú árvízvédelmi készültséget rendelt el. A meteorológiai állapotok a Duna vízgyűjtő területén a 2002-es évhez hasonlóak.


Rendőrök igazoltatják az ételre várókat a Blahán

A tumblren osztotta meg az egyik felhasználó azt képet, amelyen a rendőrök éppen olyanokat igazoltatnak, akik ételre várnak a Blaha Lujza téren.


Mentő vitte el Gubás Gabit a főpróbáról

A Starfactory című új magyar musical csütörtök esti főpróbáján két szereplő is balesetet szenvedett.


Kamu, hogy 3 napig nem lesz internet Magyarországon!

A webhir.com nevű oldal azt terjeszti, hogy „2 hét múlva, azaz 15. elvágják egész Magyarország internet hozzáférését”. Sajnos sokan elhitték az álhírt, a Facebookon rengeteg megosztást kapott a furcsa információ. Az indoklás szerint a magyarországi internetszünetre azért van szükség, mert több új „szuperszámítógépet állítanak csatasorba”, mivel állítólag a mostaniak elavultak, az újak viszont négyszer olyan gyorsak lesznek.


Munkagép hajtott át egy munkáson a lellei strandon

Életveszélyes állapotban szállították kórházba azt a munkást, akin áthajtott egy tolató munkagép a balatonlellei strandon.