Politika

Megint nagyképűsködött a Fidesz kommunikációs igazgatója: „elmegyünk szavazni, aztán győzünk, ahogy szoktunk”

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint Magyar Péterben az emberek felismerik Márki-Zay Pétert, tehát a fideszesek csak elmennek szavazni június 9-én és győznek, ahogy szoktak. Elmondta, hogy neki is volt már vitája a házasságában, de a felesége sosem mondta neki, hogy meg fogja buktatni a kormányt, ahogy Magyar Péter Varga Juditnak. Ezzel azt akarja bizonyítani, hogy Magyar régóta politikai pályára készült már.


Borkai Zsolt: „Nem Orbánnal van a baj, hanem a körülötte lévő emberekkel”

„Mondhatnám viccesen, hogy hölgyekkel nem megyek többet hajóra, csak a feleségemmel fogok hajókázni. De komolyra fordítva a szót: elkövettem egy hibát, amit az ellenzék súlyosan megtorolt. Azt tudjuk, hogy a DK áll az egész mögött, de a Fidesz néhány vezetője is benne volt a megbuktatásomban, még ha ezt nem is tudom bizonyítani” - mondta a Telexnek Borkai Zsolt, aki visszatér a politikába, és elindul a Fidesz polgármesterjelöltje, Dézsi Csaba András ellen az önkormányzati választáson.


Visszalép a jelöltségtől Schadl bizalmasa, aki fideszesként indult (volna) Zuglóban

Kedden írta meg a 24.hu, hogy azt a Garabits Mártont indítja a Fidesz képviselőjelöltként Zuglóban, aki ügyvédként évek óta intézi a súlyos bűncselekmények elkövetésével megvádolt Schadl György végrehajtó irodájának ügyeit, miközben több szálon, családtagjaikon keresztül is kapcsolódik az elmúlt évek leghangosabb korrupciós botrányának főszereplőjéhez.


Elindul a fővárosi önkormányzati választáson Magyar Péter pártja

Országjárása sümegi állomásán az eddigieknél egyértelműbben fogalmazott Magyar Péter: elindul a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson.


Hatalmas összegeket költ az állam az adófizetők pénzéből a visszavonult/megbukott köztársasági elnökök juttatásaira

Több százmillió forintot költött az állam 2020 eleje és 2023 vége között Schmitt Pál és Áder János rendszeres juttatásaira. Az összeg több tételből áll össze, a már visszavonult/megbukott államfőknek is jár egyebek mellett havi juttatás, a megfelelő ingatlan használatának a joga, maximum háromfős titkárság, autó, valamint költségtérítés is. A jelzett három év alatt nagyjából 250 millió forintot költöttek csak a titkárságok fenntartására.


Donáth Anna szerint a kormány a felelős a bőnyi iskolai késelésért

Az életmentő műtét után stabil állapotban van a kislány, akit hatodikos osztálytársa hétfőn szívtájékon szúrt a bőnyi általános iskolában. A késelésre Donáth Anna, a Momentum elnöke is reagált, kiemelve, hogy a tragédiáért az összeomló magyar iskolarendszer és a kormány a felelős.


Újra polgármester szeretne lenni az asszonyverő, vak komondoros Balogh József - leváltaná a saját lányát

Balogh József 2013-ban arról lett országosan ismert, hogy egy este - seggrészegen - olyan súlyosan megverte élettársát, hogy az nőnek eltört az orra és a járomcsontja is, ami miatt kórházba került.


Azzal kampányol a pornómilliárdos Gattyán pártocskája, hogy egy buszon körbehurcolnak egymilliárd forintot az országban - meg is lehet szagolni

Több, frissen megosztott videóban is azzal kampányol a Megoldás Mozgalom (MEMO), hogy egy speciális kampánybuszon egymilliárd forint készpénzt hordoznak körbe Magyarországon. A klipben azt állítják, hogy a készpénzt meg is lehet majd érinteni, tapogatni, szagolni.