Politika

Megint nagyképűsködött a Fidesz kommunikációs igazgatója: „elmegyünk szavazni, aztán győzünk, ahogy szoktunk”

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint Magyar Péterben az emberek felismerik Márki-Zay Pétert, tehát a fideszesek csak elmennek szavazni június 9-én és győznek, ahogy szoktak. Elmondta, hogy neki is volt már vitája a házasságában, de a felesége sosem mondta neki, hogy meg fogja buktatni a kormányt, ahogy Magyar Péter Varga Juditnak. Ezzel azt akarja bizonyítani, hogy Magyar régóta politikai pályára készült már.

Minden idők leggyengébb fideszes kommunikációs igazgatója

„Magyar Péter látta, hogy a jobboldalon ott van Orbán Viktor és a Fidesz, tudta, hogy át kell menni a baloldalra, és át is ment” - mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán pénteken közzétett videóban. Menczer Tamás szerint Magyar Péter politikai szerepvállalását régen(???) előkészítették, az egyesületét már 2023-ban bejegyezték.

A kommunikációs igazgató úgy fogalmazott, hogy boldog házasságban él, de ő is veszett már össze a feleségével. „A feleségem akkor elmondta, hogy mi a baja velem, de azt, hogy a kormányt meg akarja buktatni, azt sose mondta. Tehát ennek az embernek ez volt a rég dédelgetett vágya, célja, hogy politikai pályára lépjen” - jelentette ki Menczer Tamás.

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint Magyar Péter mindent arra használt fel, hogy a saját politikai pályáját előkészítse. Ezt a célt szolgálta a korábban bejegyeztetett egyesület, valamint „a magánéleti terror, fenyegetés, zsarolás is”. Menczer Tamás szerint Magyar Péterben az emberek pontosan felismerik Márki-Zay Pétert.

Tehát én azt látom, hogy egységesek, erősek, motiváltak, és mindannyian el fogunk menni, aztán győzünk, ahogy szoktunk” - mondta nagyképűen Menczer, az egykori harmatgyenge sportriporter.