Sport

Az árvíz miatt elhalasztja kongresszusát a Fidesz

Az árvízi helyzetre való tekintettel elhalasztja vasárnapra tervezett kongresszusát a Fidesz - közölte Kocsis Máté, a kormánypárt kommunikációs igazgatója szerdán az MTI-vel.


„Cionista bizniszszektának” nevezte a Hit Gyülekezetét - megbírságolták

Hetvenezer forint pénzbírságot szabott ki a parlament a jobbikos Novák Elődre, amiért egy múlt heti felszólalásában „cionista bizniszszektának” nevezte a Hit Gyülekezetét.


Jönnek az állami tulajdonú gyógyszertárak?

Hamarosan az állam válhat a legnagyobb gyógyszertár-tulajdonossá. Furcsa fordulatokon át alakul ugyanis a patikavállalkozások gyógyszerészkézbe adása.

Veszélyhelyzetet rendelt el a kormány: „előfordulhat, hogy egész településeket kell kitelepíteni”

Veszélyhelyzetet rendelt el déltől a kormány - jelentette be a miniszterelnök kedden a Kormányzati Koordinációs Tárcaközi Bizottság ülése után. Átcsoportosítják a szakembereket az árvíz által fenyegetett területekre.


Trafik-mutyi: nyomozást rendelt el az ügyészség

A Központi Nyomozó Főügyészség országgyűlési képviselők és magánszemélyek feljelentései után, május 3-án rendelt el úgynevezett „feljelentés-kiegészítést”. Ekkor vizsgálják meg, hogy történhetett-e bűncselekmény, vagy sem. Az ügyészség végül úgy találta, hogy a beszerzett adatok alapján a személyes adattal való visszaélést nem lehet kizárni, ezért hétfőn e miatt nyomozást rendelt el.


Még mindig Őszöd: milyen jogon vontak be külső céget a vizsgálatba?

Kivizsgálja a Belügyminisztérium, jogosan vonta-e be az In-Kal Securityt a Nemzetbiztonsági Hivatal az őszödi beszéd kiszivárogtatásának vizsgálatába - közölte a belügyminiszter.


Patkányhoz hasonlította a Fideszt Ángyán

A patkánnyal nem szabad megpróbálni megütközni a csatornában, mert ott ő van előnyben! Ha elkezdünk alkudozni a háttérben, a sötétben mutyizni, végünk van!” - mondta Ángyán József, fideszes országgyűlési képviselő, saját párttársaira és a kormányra utalva azon a videofelvételen, amely a gödöllői önkormányzat rendkívüli testületi ülésén készült.


Akár a lakásunkat is elveheti az állam

Kisajátítás eddig is létezett. Egy új javaslat szerint azonban akár az országgyűlési képviselők és a hivataluk elhelyezésére is elvehetné az állam azt az ingatlant, amelyre szemet vetett. A rekvirálás akkor léphet életbe, ha a tulajdonos nem fogadja el a felkínált vételárat.