Aktuális

Pokoli megszorítások jönnek: a június 9-e után érkező Orbán-csomag mértéke 1600-1800 milliárd forint lesz

A kormány arra számít, hogy az emberek a 2026-ig úgyis elfelejtik, milyen áldozatot kellett hozniuk Orbánék gazdaságpolitikai felelőtlensége miatt.


Nagy Márton: „a kormány türelme kezd elfogyni a magas benzinár miatt” - ezt már mondta korábban is

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter - aki a múlt héten a drága benzin miatt régiós ár-összehasonlító oldallal fenyegette meg a kereskedőket - ismét nyilatkozott a magas üzemanyagárakkal kapcsolatban.


Magyar Péter: „az államcsőd közelében az ország, óriási megszorításokat tervez a kormány”

Magyar Péter szerint a kormány a június 9-i választások miatt titkolja el, hogy óriási megszorításokat terveznek. A Tisztelet és Szabadság Párt (Tisza Párt) alelnöke érvekkel támasztotta alá, hogy Magyarország „a technikai államcsőd felé halad″. A jogász tájékoztatást követel a kormánytól.


Több mint 140 milliót költött a Magyar Pétert gyalázó posztok hirdetésére a Megafon

Elképesztő összeget, több mint 140 millió forintot költött hirdetésekre a Facebookon a Fidesz bosszúkommandója, a Megafon az elmúlt harminc napban.


Amerikai elemző: Orbán elvesztette a fonalat

„Orbán régóta hatékony politikus. Ez még inkább zavarba ejtővé teszi a múlt heti eseményeket. Úgy tűnik, Orbán elvesztette a fonalat, és ha Budapesten politikai váltás történik, amelyre van esély, akkor lehetséges, hogy a NATO-val, Oroszországgal és egyebekkel kapcsolatos magyar álláspont is megváltozik" - boncolgatja jegyzetében George Friedman geopolitikai szakértő.


„Orbánnak a Karmelita helyett inkább egy kórházi tolószékben lenne a helye”

Egy inkompetens és korrupt Magyarország fennmaradása nem érdeke sem a magyar embereknek, sem a NATO-nak és az Európai Uniónak. Ez a végső következtetése Radványi Miklós legújabb írásának, amely szerint Orbán Viktor zsarnoksága katonai-rendőri diktatúrává alakul át.


A Fidesz új kommunikációs igazgatója úgy érzi, támadás alatt vannak - Menczer rögtön motivációs tréninget tartott a megilletődött párttagoknak

Menczer Tamás csak a hét közepén vette át a Fidesz kommunikációs igazgatói feladatait a legendás Hollik Istvántól, de szombatra már bebizonyította, hogy képes tartani a nagy előd által megadott tempót, amikor a Kossuth téri tüntetést látva megállapította: Magyar Péter a dollárbaloldal új politikusa, és háborúba vinné Magyarországot.


Nagy Márton magához rendelte a SPAR vezetőjét és jogi lépésekkel fenyegette meg

„Elítélem a SPAR vezetőjének kijelentéseit, aminek következményei lesznek, ezt múlt héten személyesen is elmondtam neki” - fogalmazott Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter hétfőn egy sajtótájékoztatón, ahol ismertette Magyarország új versenyképességi stratégiáját.