Média

A virágokat is letaposták a pénzéhes gyagyások a szombati ezresszórás közben a Deák téren

Szombaton, Budapesten két huszonéves vállalkozó szétszórt 2000 darab ezrest. A reklámötlet kicsit kaotikusan sikerült, a pénzéhes fiatalok nem bírtak magukkal.


Döntött az izraeli kormány: jön a válaszcsapás Irán ellen

Hétfőn, délután harmadszor is összeült az izraeli hadi kormány, és úgy tudni, végleges döntést hoztak arról, hogy válaszcsapást adnak Iránnak a szombat éjjeli támadásra.


Két ügyvéd készpénzben vett fel mintegy másfél milliárd forintot a Lánchíd felújításakor

„A Budapest Főváros Önkormányzata által az Európai Beruházási Banktól felvett hitelből finanszírozott Széchenyi Lánchíd felújításának ellenőrzése során feltárt pénzmozgásokról” - ezzel a címmel tett közzé részjelentést a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi), amelyben több pénzmozgásról is beszámoltak.


Vidámparkot ígér Észak-Csepelre Vitézy Dávid

Vitézy a Blikknek adott interjújában arról beszélt, több mint 5000 visszajelzés érkezett hozzá a budapestiektől, hogy mit várnak a leendő főpolgármestertől. Ezekből azt szűrte le, hogy a városnak tennivalója van a családok hétvégi kikapcsolódási lehetőségeivel kapcsolatban. Különösen sokan hiányolják a 2013-ban bezárt vidámparkot.


Irán hamarosan megtámadja Izraelt

Irán hamarosan meg fogja támadni Izraelt, a katonai akció lényegében eldőlt - írja a Bloomberg amerikai hírszerzési forrásokra hivatkozva.


Elfogadhatatlannak tartja az Európai Bizottság, hogy kínai rendőrőrsök működjenek az EU-ban

Az Európai Bizottság elfogadhatatlannak tartja, hogy kínai rendőrőrsök működésén keresztül Peking kiterjeszti tevékenységét a tagállamok területére - jelentette ki Margarítisz Szkínász, az európai életmód előmozdításáért felelős uniós biztos az Európai Parlament brüsszeli plenáris ülésén, szerdán.

Tíz önkormányzati épületet készül államosítani az Orbán-kormány Józsefvárosban, kétszáz család kerülhet utcára október végéig

Egy, a parlament részére benyújtott salátatörvényből, pontosabban az azt firtató újságírói kérdésből tudta meg a józsefvárosi önkormányzat, hogy kétszáz kerületi önkormányzati bérlakást államosítana a kormány a Nemzeti Közszolgálati Egyetem új tanárképző intézményének részére, mondta Pikó András polgármester a Mátyás téren tartott keddi rendkívüli sajtótájékoztatóján.


Már egy évvel a 3-as metrótender kiírása előtt tárgyaltak egymással az oroszok és a főváros akkori fideszes képviselői

2013 májusában két megbeszélés is volt fővárosi vezetők és az orosz fél között, ekkor egy évvel voltunk a 3-as metróvonal szerelvényeire kiírt tender előtt, amit végül az orosz Metrovagonmas nyert meg - írja a Népszava a birtokába került dokumentumok alapján.