Politika

Kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt rendeltek el nyomozást a neves korcsolyaedző ügyében

Noha a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) a fegyelmi eljárást megszűntette Sebestyén Júlia műkorcsolya-edzővel szemben, úgy tudni, hogy az ügy már a rendőrségen van: nyomozást rendeltek el kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt.


Amerika valódi arca: fekete bűnözők ölték meg Bagdy Emőke fiát

Több késszúrással megölték Bagdy Emőke fiát az Egyesült Államokban - tudta meg a Blikk. A pszichológus a lapnak megerősítette a hírt, hogy teológus fia az áldozat, akit szerinte tőrbe csaltak, és nem igaz a tettes állítása, amely szerint önvédelemből szúrta meg többször a mélyen hívő, 53 éves Császár Zsoltot.


Egy rendőrnek maradandó fogyatékosságot, társának súlyos sérüléseket okozott a cigány

Kedden tartotta tárgyalását a Miskolci Járásbíróság annak a cigánynak az ügyében, aki 2022 márciusában, Miskolcon frontálisan nekiütközött egy őt megállítani szándékozó rendőrautónak. Négyen sérültek meg, a sofőr pedig elszaladt.


Megverte a háziorvosát egy idős férfi, mert az nem állította ki neki a jogosítvány meghosszabbításához szükséges szakvéleményt

Vádat emeltek egy 69 éves szécsényi férfi ellen, aki először durván beszélt a háziorvosával, majd meg is ütötte őt - közölte az ügyészség.


NAV-nyomozás indulhat a CÖF „háborúpártiak” kampánya miatt

A Fidesz és a kormány szatelitszervezete, a CÖF 2021-ben alapított cége, a Kövess minket 2022 Kft. a cégnyilvántartás szerint 2021-ben és tavaly 121 és 177 millió forintos veszteséggel működött, a két év alatt az összes árbevétele a 150 milliót is alig haladta meg. Közben viszont ez a cég nagyjából egymilliárd forintot költött az ellenzéki politikusokat lejárató „háborúpártiak” kampányra. Ez szúrt szemet a DK-s Vadai Ágnesnek, aki fel is tette a kérdést a legfőbb ügyésznek: honnan volt erre pénze a CÖF-ös Kövess minket-nek?


Előállítottak egy nőt, aki kilőtt egy ablakból a főváros IX. kerületében

Előállítottak egy nőt, aki a gyanú szerint kilőtt egy ablakból a Budapest IX. kerületi Börzsöny utcában, szerdán, kora este - tájékoztatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).


Az ügyészség szerint nem követett el bűncselekményt a honvédség főparancsnoka, amikor megalázta a honvédségi sofőröket - mindjárt gondoltuk

Hiába „érezték” bosszúnak vagy szívatásnak egyes katonák, az ügyészségi vizsgálat szerint nem követett el bűncselekményt Böröndi Gábor honvéd főparancsnok, akit azért jelentettek fel, mert megalázta, „taníttatásra” vitette és ott kínoztatta a honvédségi sofőröket.


Magas hozam ígéretével eurómilliókkal károsított meg naiv embereket a csaló Rauch Attila és bűntársa

Egy Bécsben élő magyar férfi, Rauch Attila, valamint osztrák társa a főkolomposa egy súlyos pénzügyi bűncselekmény-sorozatnak - írta a Privátkopó. A befektetésnek álcázott piramisjáték összességében több millió euróval gazdagíthatta Rauchot és bűntársát, a csalásokkal megszerzett vagyont az elkövetők mind az osztrák, mind a magyar adóhatóság elől eltitkolták, így - a tőkebefektetési csalás mellett - felmerül az adócsalás bűntett gyanúja is.