Sport

Továbbra is nagy a rend: gyermekei szeme láttára vertek véresre egy majálisozó anyukát

A Nyugat.hu hírportál információja szerint több férfi támadt rá egy, a gyermekeivel koncertet élvező nőre. Az asszonyt az elmondások alapján teleszkópos bottal - amit a köznyelvben viperának neveznek - többször is megütötték a fején.


Fél év után megszüntették Herczeg Zoltán divattervező letartóztatását

Fél év után kiengedték a rács mögül Herczeg Zoltándivattervezőt, akit tavaly októberben tartóztattak le - egy másik férfival együtt - drogkereskedelem gyanúja miatt. A cselekmény büntetési tétele ennél a mennyiségnél kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés.


Még csak gyermekkorú a cigány, de már pálinkát rabol

Csoportos rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 14 éves fiúval, egy 15 éves fiatalemberrel és gyerekkorú társukkal szemben.


SMS-üzenetekben ócsárolta volt párját

Egy 49 éves törökbálinti férfi 2022. június 22-e és július 18-a közötti időszakban több SMS-üzenetet küldött volt párjának, amelyek mindegyike sértő, trágár jellegű volt.


Készpénzt, füstölt kolbászt és sertéstarját is lopott a révfülöpi férfi

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás a Tapolcai rendőrkapitányságon egy 43 éves révfülöpi lakossal szemben.


Pofátlanság: visszavitte cserére a korábban ellopott ruhákat a 22 éves cigányasszony

Üzletszerűen elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 22 éves bogácsi nővel szemben.


Schadl Györgynek sem volt könnyű az élete: amiatt aggódott, hogy a nyaraló-felújítás nem jön ki százmillióból

A vádpontok egyike egy jogellenes használatba vételi engedély kiadása Schadlék nyaralója számára. A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke nyaralót vett magának és feleségének, Schadlné Baranyai Helgának és alaposan átalakították azt. Részletek a leplezett eszközzel készített lehallgatások jegyzőkönyvéből.


Völner arról beszélt a feleségének, hogy „tudna olyat mondani, amitől meginogna pár ember széke”

Exkluzív hanganyag jutott a Blikk birtokába: a felvételeken többek között az hallható, hogy hogyan beszéltek egymás között a Völner Pál korábbi igazságügyi államtitkár, illetve a Schadl György, a bírósági végrehajtói kar elnöke nevével fémjelzett korrupciós ügy vádlottjai.