Politika

Egy hónapban egyszer szeretkezünk: a pornó segíthet?

A férjem két éve alig ér hozzám, nem szexelünk. Mikor rákérdeztem, miért, azt mondta, egyáltalán nem dobja fel az ötlet, hogy azt csináljuk, amit évek óta…


Szextippek merész pároknak - hogy ne váljon unalmassá…

Köztudott: bármilyen jó is veled a szex, ha mindig ugyanúgy csináljátok, megszokottá, „unalmassá” válhat, és tudod, a szomszéd nője mindig zöldebb. Még az alakjukon semmilyen csorbát nem szenvedő, szexuálisan nyitott nőt is meg lehet unni. Összeállításunk segít, hogy soha ne legyél te az unalmas nő.


Éppen a legjobb barátnőtől kell félteni a férjet, a barátot? (18+)

A hűtlen(kedő) nők kétharmada számára nem tabu a legjobb barátnő pasija sem. Ha ténylegesen nem is bújik ágyba mindegyikük a kebelbarátnője párjával, fejben igen. Vagyis erotikus fantáziáik között szerepel az, hogy egy jót hancúroznak a foglalt férfivel.


Szex előtt szextelés

A korábbi kutatások már kimutatták, hogy - nem meglepő módon - azok a kamaszok, akik nyílt szexuális tartalmú SMS-eket küldenek illetve fogadnak, nagyobb valószínűséggel aktívak szexuálisan, mint nem „szextelő” kortársaik. A Pediatrics október 6-i számában megjelent tanulmány szerint azonban egyes tinik esetében a szextelés az első lépés. „Eddig az nem volt egyértelmű, hogy a tyúk volt előbb, vagy a tojás” - magyarázta a kutatás vezetője, Jeff Temple, a Texasi Egyetem orvosi karának munkatársa.


A nők körében is egyre inkább terjed a cyberszex-függőség

A Psychology Today szakértő-bloggerének, Dr. Susan Krauss Whitbourne-nak az írása szerint az internetes pornográfia széles körben való elterjedésével emberek millió juthatnak könnyedén szexuális kielégüléshez. Mindezt gyakran, ráadásul titokban is megtehetik.


Szétverik a párkapcsolatokat a pornófilmek (18+)

Szétveri a párkapcsolatokat a gyakori pornónézés - állapították meg amerikai kutatók. A General Social Survey amerikai intézetben arról kérdezték a kutatásban részt vevőket, hogy milyen gyakran néznek pornófilmet, és arról is, hogy miként vélekednek a félrelépésről.


Miért jó az orális szex? (18+)

Ha valaki kedveli az orális szexet, és ismeri annak minden csínját-bínját, akkor ezzel a módszerrel teljesebbé teheti maga és párja számára az örömszerzés lehetőségét. Ne feledjük, az orális szex óriási elfogadást kíván meg mindkét féltől!


Inkább levette az átázott pólót, nehogy megfázzanak a bimbói (18+)

Bizony van az úgy, hogy jobban teszi az ember lánya, ha a teljesen átázott és nyirkos pólótól inkább megszabadul, még mielőtt megfázna. Meg amúgy se takart semmit, akkor minek megtartani?