Erotika

Nem nevetni! Várkonyi Andrea új dimenzióba került az érett, magas érzelmi intelligenciával rendelkező Mészáros Lőrinc mellett

Várkonyi Andrea nemrég a Story magazinnak adott interjút, melyben egyebek mellett arról is beszélt, hogyan viseli azt, hogy férjével, Mészáros Lőrinccel megosztják a közvéleményt, és amíg az ország egyik fele rajong értük, a másik éppen ellentétesen érez.


Részegen tombolt Samantha Fox egy repülőgépen

Részegen összebalhézott a British Airways Londonból Münchenbe tartó járatán Samantha Fox egy utastársával, az éjszakát a fogdán töltötte - számolt be az esetről a Daily Mail.


Jakupcsek Gabriella: „Nem arra vagyunk kódolva, hogy egy házasságban éljük végig az életünket”

Tegnap, azaz január 18-án ünneplte születésnapját Jakupcsek Gabriella, akit az RTL Reggeli című műsorában is felköszöntöttek. Az író-műsorvezető az adásban többek között új könyvéről is említést tett, amelynek a szerelem a központi témája.


Eszményi Viktória: „amikor szerelmes lettem Heilig Gáborba, még másik férfival éltem”

Eszményi Viktória és Heilig Gábor 46 éve él együtt boldogan. A megismerkedésükről mesélt az énekesnő a Meglepetés magazinnak.


Kandász Andrea sosem hord bugyit

Kandász Andrea intim titkot árult el. A Fénypont-Média YouTube oldalán, a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásában a műsorvezető elárulta, hogy ő sosem visel bugyit.


Sebestyén Balázs Kulcsár Edináról: „Rohansz a saját magad f*sába, ami a nyakadba ömlik”

A Reddit nevű közösségi oldalon a minap előszedték a Balázsék című reggeli rádióműsor egyik régebbi adását, amelyben Sebestyén Balázs brutális kritikát fogalmazott meg Kulcsár Edina és a közösségi média kapcsolatáról.


Koronavírus okozhatta Benedek Miklós halálát - pedig korábban három oltást is kapott

Méltósággal viselt betegség után, életének 78. évében kedden, reggel elhunyt Benedek Miklós, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, színházi rendező, érdemes és kiváló művész.


A válófélben lévő Balogh Edina és Szabó Simon egy párt alkotnak

Az elmúlt napokban szárnyra kelt, hogy valami elkezdődött Balogh Edina és Szabó Simon közöttFarm VIP forgatása alatt. A válófélben lévő színésznő most mindent tisztázott a hot! magazinnak adott interjúban.