Aktuális

A köztársasági elnök és a külügyminiszter levélben köszöntötte fel Gáspár Győzőt - van még lejjebb?

Gáspár Győző egy törökországi luxusszállodában ünnepelte 50. születésnapját. A showman igazán hálás ezért, hiszen mint mondta, „aktív 50 év van mögötte".


Vége a mamahotelnek: a Honeybeast zenekar énekesnője elköltözik otthonról

Tarján Zsófi, a Honeybeast zenekar énekesnője az Instagram-oldalán közölte, hogy elköltözött édesanyjától, Hernádi Judittól.


„Nagyon erős hányinger kerülget” - Borbély Alexandra kemény szavakkal írta le, mit gondol Vidnyánszky Attila visszavont lemondásáról

A Nemzeti Színház vezérigazgatója korábban az intézményben történt súlyos balesetet követően adta be lemondását. A belső vizsgálat lezárását követően azonban az ukrán migráns visszavonta azt.


„Ennyi idő alatt férjhez megyek és elválok” - mondta Demcsák Zsuzsa a 75 perce feladatot teljesítő versenyzőknek

A Farm VIP kedd esti adásában erőnléti feladatot kellett teljesíteniük a versenyzőknek: a csapatok párjainak a lábukkal kellett a levegőben tartaniuk egy kockát, ami egy idő után komoly fájdalommal járt a versenyzők számára.


Eljegyezte 20 évvel fiatalabb szerelmét Harsányi Levente

Fantasztikus örömhírt osztott meg az Instagram-oldalán Harsányi Levente: az 54 éves műsorvezető megkérte fiatal szerelme, Obersovszky Lara kezét.


Cigányélet: a gyökér G.w.M. nyilvánosan alázza Kulcsár Edinát

A házaspár nemrég indított egy úgynevezett valóságshowt, ebben G.w.M. tesz olyan megjegyzéseket, ami egy nővel szemben, főleg, ha az a gyerekének az anyja, nagyon sértő.


Nagy Feró: „a pálinka nagyon egészséges gyógyszer”

„Reggel igyál meg egyet, akkor ebéd előtt még egyet, este meg nyugodtan kettőt is!” Erre a Kossuth-díjas Nagy Feró biztatta Geszti Péter Adom a napom című műsorának nézőit, hiszen a pálinka szerinte „nagyon egészséges gyógyszer”.


„Nem akarok meghalni!” - jajgatott a vértócsában fekvő színésznő a Nemzeti Színházban történt súlyos baleset után

Bódis Kriszta két kiskamasz unokahúga is ott volt az előadáson, amely közben a baleset történt. Egyikük drámai jeleneteknek volt tanúja, amikor a kiterelésük után még visszaszaladt a telefonjáért.