Bűnügy

Hujber Ferenc a párjáról: tudtam, hogy pornózott, több videóját is láttam, ezért írtam rá először

Néhány héttel ezelőtt a Story magazinnak adott interjút Szőke Krisztina, ezzel bemutatkozva a nyilvánosságnak mint Hujber Ferenc kedvese. Akkor több dolog is kiderült: 2017-ben találkoztak, majdnem volt egy esküvőjük, a nő pedig korábban évekig felnőttfilmekben szerepelt. Főleg utóbbiról beszélt most Hujber a Blikknek.


„A férjed több gyógyszert szed be naponta, mint fél Magyarország havonta!” - írta Curtis Gáspár Győző feleségének

Ahogy arról korábban a Pesti Riport is beszámolt: a Debrecen szurkolói kíméletlenül betalálták Gáspár Győzőt a Loki Ferencváros elleni bajnokiján. A kellemetlen üggyel kapcsolatban azóta rengetegen megszólaltak, még a közismerten Újpest-drukker Curtis is kifejtette véleményét, amiben természetesen nem volt köszönet.


18 fideszes lapot kötelezett a bíróság a Bajnaiékról szóló cikkük törlésére

A 2022-es választások előtti napokban lett ismert a Datadat nevű cég, amelyet a kormányoldali médiumok Bajnai Gordonhoz kötöttek. A kormányzati vádak arról szóltak, hogy a Datadat illegálisan fért hozzá telefonszámokhoz és nevekhez, és így visszaélésszerűen buzdított egyeseket szavazásra.


Továbbra is csodás a közbiztonság Budapesten: megtámadták Opitz Barbit egy bevásárlóközpontban

Opitz Barbi egyik barátja arról számolt be a közösségi médiában szerdán, hogy megtámadta őket egy társaság a Westendben. Úgy tudni, az énekesnő meg is sérült.


Szujó Zoltán káromkodással teletűzdelt SMS-sel mondott fel a Fidesz zsebtévéjénél

Szujó Zoltán a Magyar Televízió gyakornokaként kezdte pályafutását, aztán az RTL Klubnál vált országosan ismertté.  2012-ben tért vissza a köztévéhez, amikor az megszerezte a Forma-1 közvetítési jogait. Rövid ideig ő volt a Telesport főszerkesztője is. Aztán 2019-ben szerződésszegésre hivatkozva küldte el az MTVA, amiről idáig nem beszélt. 


Kádár Mónika: „a férjeim mellett másodhegedűs lehettem, azt várták tőlem, hogy szolgáljam, kiszolgáljam őket”

Kádár Mónika énekesnőt a legtöbben még mindig Kozso exfeleségeként ismerik, pedig már hosszú ideje elváltak, sőt, azóta újra megházasodott, noha ez a kapcsolata is véget ért tavaly.


Nagy Ervin: „büszkén mondhatom, hogy feketelistás lettem”

Mit keresett Nagy Ervin, az RTL Klub sorozatszínésze az amerikai nagykövetség vacsoráján?" - ezzel a címmel jelentetett meg cikket az Origo. A színész a Megbeszéljük című műsorban arról beszélt, hogy nem sokáig idegesíti magát az Origo „barna nyelvű szolgáinak” lejárató kampányain, mivel számára a szakmai és közéleti sikerek számítanak igazán. 


Szakított Sáfrány Emese és Inti

Sáfrány Emese és a 48 éves Zuber Krisztián (Inti) tavaly nyáron hozta nyilvánosságra, hogy egy párt alkotnak. Az egykori pornós, majd légtornász a nehéz időszakokban is támogatta a kedvesét, amikor annak a szívével kellett kezelésekre és műtétekre járnia. Úgy tűnt, minden a lehető legjobban alakul köztük, ám egy idő után eltűntek az Instagram-oldalaikról a közös képek.