Aktuális

Lapát: Tokmacra, Esitire és Owusura nem számít a Ferencváros szakmai stábja

Tokmac Nguen, Owusu Kwabena és Anderson Esiti játékára sem számít a jövőben a Ferencváros labdarúgócsapatának szakmai stábja - ezt a zöld-fehérek sportigazgatója, Hajnal Tamás mondta el a fradi.hu-nak adott interjújában.


Mindig ugyanaz a lemez: az Újpest vezetőedzője szerint négy-öt minőségi igazolásra lenne szükség

Nebojsa Vignjevics, az NB I-ben szereplő Újpest FC vezetőedzője hétfőn évindító interjút adott a klub hivatalos honlapjának. A szakember egyebek mellett kiemelte: csapatának négy-öt valóban minőségi igazolásra lenne szüksége. Fél éve ugyanezt mondta.


„A párizsi olimpiát felejtse el mindenki Milákkal kapcsolatban” - hagyni kéne már a fenébe ezt az embert

Sós Csaba, az úszóválogatott szövetségi kapitánya múlt héten a Sportádiónak beszélt az edzésekkel felhagyó, 200 pillangón világcsúcstartó Milák Kristóf helyzetéről. A szakember azóta a Sport Tv Mai helyzet című műsorában is értékelt és a korábban elmondottakat azzal egészítette ki, szerinte a párizsi olimpiát most már el kell felejteni Milákkal kapcsolatban.


N(ER)B1: a csak magyarokkal kiálló Paks simán legyőzte az FTC-t, aminek a kezdőjében csak a kapus nem volt légiós

A listavezető Paks 3-2-re nyert otthon a címvédő Ferencváros ellen az NB 1, a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának rangadóján, ezzel biztossá vált, hogy az évet a tabella élén zárja.


Egymilliárd forintot osztanak szét a válogatott játékosai között az Eb-kijutásért, Rossiék több mint félmilliárdot vihetnek haza

Anyagilag is jövedelmező, hogy a válogatott kijutott a 2024-es Európa-bajnokságra, a kvalifikációért a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) ugyanis 9,5 millió eurót - átszámítva 3,6 milliárd forintot - kap az Európai Labdarúgó-szövetségtől (UEFA).


Mert megérdemli: Szoboszlai Dominik megmutatta méregdrága luxusautóját, többmilliárdos fizetéséből bőven telik rá

Szoboszlai Dominik az Instagramra általában csak focizáskor és sportoláskor készült képeket posztol, de nemrég a 24 óráig elérhető Insta-storyjába feltöltött néhány felvételt az új luxusautójáról is. 


Tízmilliókat emészthet fel, hogy bizonyítsa ártatlanságát Kenderesi Tamás úszó

Közel negyvenmillió forintba kerül a doppingbotrányba keveredett Kenderesi Tamásnak, hogy bizonyítsa igazát a lausanne-i székhelyű Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) előtt. Az összeg felét a Magyar Antidopping Csoport (HUNADO) fedezi.


A szépkorú Don MacAdam lett a magyar férfi jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya

A Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége a szezon végéig a 73 éves, kanadai Don MacAdamet nevezte ki a férfi válogatott szövetségi kapitányának.