Média

Nagy pénz, kis foci: 1 milliárd 600 milliós veszteséggel zárta a tavalyi évet az Újpest

Sem futballszakmailag, sem pénzügyileg nem zárt sikeres esztendőt 2012-ben az Újpest FC. Az egykor szebb napokat látott csapat a középmezőnyben szégyenkezik, míg az együttest működtető kft. több mint 1 milliárd 600 millió forint veszteséget termelt.


Lassan a kutya sem kíváncsi a magyar futballra

A Fradi kiemelkedik a mezőnyből, de az NB I 2012/13-as kiírásában tovább csökkent a magyar labdarúgó-mérkőzések átlagnézőszáma.


Haldoklik a futball Budapesten

Az ezredforduló új korszakot nyitott a honi labdarúgás élvonalában: az addigi 97 idényből mindössze öt alkalommal győzött vidéki csapat, míg 2000 óta 14 szezonból tízszer nem budapesti együttes végzett az élen.


Böde az év játékosa, Pintér az év edzője az NB I-ben

Több kategóriában is győztest hirdetett az MLSZ szezonzáró gáláján. Az idény legjobbja idehaza a Ferencváros támadója, Böde Dániel lett Adamo Coulibalyt és a győri Varga Rolandot megelőzve. Az év edzőjének Pintér Attilát, az év bírójának Kassai Viktort, az év felfedezettjének Radó Andrást választották.


Ingyen mérték a sört Felcsúton

Az NB I-be feljutott focicsapat ünneplésére csábították a nézőket ingyenes belépéssel és díjmentes csapolt sörrel.


Bombagóllal zárta az idényt Lovrencsics

Lovrencsics Gergő látványos góllal zárta szezonját a Lech Poznanban, a Korona Kielce ellen 2-0-ra megnyert mérkőzésen ő állította be a végeredményt.


A másodosztályba küldte az Újpest a Siófokot

Az utolsó fordulóban dőlt el, hogy a Pápa folytathatja a következő idényben az NB I-ben, miután 1-1-et játszott Diósgyőrben. Ráadásul a rivális Siófokot legyőzte egy góllal az Újpest.