Erotika

Bella bombamellei (18+)

Nem tudni, miért hívják melltartónak a bikinifelsőt, amikor legfeljebb takar, de nem tart - Bella kebleinél meg még a takarás is erős túlzásnak tűnik. Robbanásveszély viszont annál nagyobb van: ezek bombamellek…


Szőke nő hatalmas cicikkel (18+)

Van az úgy, hogy valaki nem hozza a klasszikus 90-60-90-es arányt, de hajlandók vagyunk szemet hunyni felette, ha olyan lökhárítókkal „kompenzál”, mint Sonia…


Azt képzeltem, hogy az ismeretlen férfi némán hatol belém hátulról! (18+)

Az egyik legerősebb izgatószer az ember saját fantáziája, ami a legmegrázóbb, legvadabb orgazmusokig is elrepítheti „használóját”. Szextanácsadónk, Bibók Bea fantáziálásra buzdít, és egyúttal - óva int.


Bujkálás nélkül: hűtlenség a másik tudtával (18+)

A megcsalás kifejezésben ott a csalás: vagyis átverjük a másikat, hazudunk, színlelünk. De mi van, ha nyíltan szexelhetünk mással? Milyen módozatai vannak a partner tudtával történő félrelépésnek, és hogyan lehet ezt lelkileg feldolgozni? Mitől függ, hogy a kapcsolat túléli-e ezt, illetve, hogy az egyik partner bedobja-e a törölközőt?


Meztelenül feküdt ki napozni (18+)

Aggódunk egy kicsit Caprice bőréért, veszélyes ám csak úgy elaludni a tűző napon, miközben tetőtől talpig meztelen. Ráadásul álmában még forog is, és kifejezetten hívogató pózokat vesz fel. Nem csoda, ha nézői is akadnak…


Hány percig tart a jó szex?

A szexuális aktus megfelelő hossza a behatolástól az ejakulációig számított 3-7 perc, kívánatos időtartama pedig 7-12 perc. Az ennél rövidebb aktus túl rövidnek, a hosszabb pedig túl hosszúnak számít.


A pornó agyzsugorodást okozhat - vagy nem?

Gyérebb a szürkeállománya azoknak a férfiaknak, akik sok felnőtt tartalmat néznek - derült ki egy friss kutatásból, amely a JAMA Psychiatry című szakfolyóiratban jelent meg.


Itt nem lesz masztizás! (18+)

Visszautasította a nőket maszturbálni tanító appot az Apple. A HapyPlaytime agyondicsért alkalmazását azért nem engedélyezték, mert a cég nem szeretne ebbe az irányba elmenni. A szexedukációs alkalmazás tehát nem lesz elérhető az iStore-ban. Még a 17 éven felülieknek hozzáférhető szekcióban sem.