Média

Palácsikot levetkőztetné a Playboy főszerkesztője - és Vajnát?

Szívesen levetkőztetné, és különleges képeken örökítené meg Palácsik Tímeát a nyuszis magazin. Pantl Péter főszerkesztő szerint Andy Vajna menyasszonyának olyan testi adottságai vannak, amelyek a legnagyobb férfimagazin címlapjára kívánkoznak.

Ha Vajna megvillantaná izomtól duzzadó testét, az lenne csak a nagy dobás!

- Timi csinos, szép az arca, jó alakja van, és az a kis plusz is megvan benne, amire egy nyuszilánynak feltétlenül szüksége van: ez pedig a kisugárzás - magyarázta a főszerkesztő.

Pantl elárulta: régóta ismeri Timit és kedvesét, a milliomos producert, és egy baráti beszélgetés során már felmerült a kérdés, hogy a lány vállalná-e a fotózást. 

- Mindketten jelen voltak, amikor tavaly a playmate választás alkalmával említettem, hogy szívesen látnánk a címlapon Timit, akinek egy félszeg mosoly volt válasza, és Vajna sem ellenkezett különösebben - közölte Pantl.

A példa adott...

Pesti Riport: 10 éve készült egy bizarr erotikus képsorozat a Penthouse magyar kiadásában. Az akkor 93 éves Faludy György és kedvese, Kovács Fanny mutatták meg testüket a népnek. Mi lenne, ha Vajna is levetkőzne a Playboynak és együtt pózolnának fülig szerelmes párjával? Beleborzongunk a gondolatba is…