Sport

Mészöly Géza: „Maximum 2-3 év alatt az Újpestnek a Ferencváros mellé-fölé oda kell érni”

Az Újpest vezetőedzője, Mészöly Géza több érdekes témáról is beszélt az M4 Sport hétfő esti Góóól!2 című műsorában. A tréner legizgalmasabb mondatait az alábbiakban gyűjtöttük össze.


Kirúgták Hosszú Katinka volt edzőjét egy 15 éves lánynak írt üzenet miatt

Egy fiatal lánynak írt üzenet miatt a Bajai Spartacus klub harminchárom év után megvált Pass Ferenctől, aki a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka nevelőedzője volt.


Lötyögés a semmibe: rommá verte a Fradi az Újpestet

A bajnoki címvédő Ferencváros vasárnap lépett pályára az ellen az Újpest ellen, amely nemrég váltott tulajdonost, és került a Mol kezébe. Végül meglepően sima mérkőzés lett a már csupán nevében magyar derbi.


Sztankovics a Fradi kieséséről: „most csöndben kell maradnunk”

Dejan Sztankovics, a Ferencváros vezetőedzője csalódottan értékelt azok után, hogy csapata - rendkívül gyenge játékot mutatva - hazai pályán is kikapott az Olympiakosz Pireusztól az Európa-konferencialiga nyolcaddöntőjébe jutásért zajló párharc visszavágóján - így kettős vereséggel, rúgott gól nélkül búcsúzott a nemzetközi kupaporondtól. 


„Nem tudom, nem érdekel” - Vignjevic megtörten nyilatkozott a szurkolók ellenszenvéről

A Debrecen kedden, este 2-1-re győzött Újpesten az NB I 19. fordulójának nyitómeccsén. A meglehetősen gyenge színvonalú mérkőzés állítólag az utolsó volt, amin Nebojsa Vignjevic ült a lila-fehérek kispadján és szó szerint így is tett, szokásával ellentétben egyetlen alkalommal sem állt fel a székéből. Még a becserélt játékosokkal sem váltott szót.


Újra a tulajdonosváltásról pletykálnak Újpesten - jön a MOL?

Azt nem lehet mondani, hogy különösebben eseménydús lenne a tél Újpesten, pedig a labdarúgócsapat az utolsó hét bajnokiján mindössze egy pontot szerzett, vagyis éppen indokolt is lehetne a keret megerősítése vagy Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltása.


Lázár János utasítására bontották fel a szponzorációs szerződést a Fradi női kézicsapatával

Nem kommentálta - a sajtó megkereséseire pedig nem reagál - Kubatov Gábor, mióta az Építési és Közlekedési Minisztérium közölte, hogy Lázár János személyes utasítására bontotta fel a tárcához tartozó cég a Fradi női kézilabdacsapatával a szponzorációs szerződést. Az RTL Híradója hiába kereste a klubot, az nem válaszolt arra a kérdésre, hogy jogi útra terelik-e az ügyet, ahogy Kubatov korábban jelezte.


A Fradi tárgyalni kezdett José Mourinhóval?

Elképesztő információ kering az interneten, amit az átigazolásokkal foglalkozó TranzferSource X-oldalán közölt: a magyar rekordbajnok Ferencváros José Mourinhót ültetné le a kispadjára. A portugál szakembert - állítólag - csábítja az ajánlat.