Sport

Szegény Marco Rossinak is kezd beleérni az ujja a bilibe (vélemény)

„Rossi: Sokszor megkérdezem magamtól, én vagyok-e a legmegfelelőbb személy” - nyilatkozta elkeseredetten Marco Rossi a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány az Észtország elleni, 3-3-as döntetlenre végződött mérkőzést követően. A nem túl pazar eredménnyel elúszott a továbbjutás a Nemzetek Ligájában.


A Haladás szurkolóinak elegük van a klublegenda Király Gáborból

Az edzőváltás sem segített a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatán, mert a Paks az NB I szombati játéknapján 2-1-re nyert a vasi megyeszékhelyen, így Horváth Ferenc vezetőedző vereséggel mutatkozott be. A Haladás jelenleg az utolsó helyen áll a tabellán, a szurkolók pedig - nem először ebben az idényben - a klub kapuslegendája, Király Gábor ellen fordultak.


Vállalja végre az MLSZ a felelősséget a finnek elleni vereségért!

Ki a búbánatos franc hozta ide a belga kóklert, miért, és milyen formában vállalja érte a felelősséget? - teszi fel a kérdést Georges Leekensszel kapcsolatban Kele János.


Rossi: „Szalai legyen vezér a pályán és a pályán kívül is!”

Dzsudzsák Balázs távollétében Szalai Ádám lesz a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a Finnország és a Görögország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzéseken - számolt be róla a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos Twitter-oldala.


Rebrov kicsit meghajtotta a Fradi játékosait, ezért nem bírták a meccset

Érdekes nyilatkozatot adott Szerhij Rebrov, a Ferencváros edzője a Mol Vidi elleni bajnoki mérkőzés után. Az ukrán szakember az edzések intenzitásáról beszélt.


Megvette Hentyt a Felcsút, aztán kölcsönadta Mészáros horvát csapatának

Érdekes tranzakcióban kamatoztatta Mészáros Lőrinc, hogy a Felcsút mellett az eszéki Osijek csapatának is tulajdonosa. A PAFC honlapján szombaton megjelentetett közlemény szerint a klub leigazolta Ezekiel Hentyt a Videotontól, majd azzal a lendülettel kölcsön is adta a horvát élvonalban szereplő Osijeknek.


Leekens lapát - Marco Rossi lehet a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya

Hazai sajtóhír szerint Georges Leekens sorsa megpecsételődött a magyar labdarúgó-válogatott élén, úgy tudni, hogy Marco Rossi a legesélyesebb a szövetségi kapitányi posztra.


Szegény Maradona csúnyán „megfázhatott”, mert „végigszipogta” az argentin meccset - Az a hűvös orosz időjárás!

A korábban kokainfogyasztással is lebukó focilegenda, Diego Maradona szemmel láthatóan „náthásan” tekintette meg az argentin-izlandi meccset...