Sport

„Akiknek volt véleményük, el kellett jönniük Újpestről”

Az Újpest FC-től 11 év után, a szezon végén az NB II-es Siófokra igazoló kapus, Balajcza Szabolcs az m4sport.hu-nak tálalt ki volt klubja helyzete kapcsán.


Az úszók elnöke beszólt Gyárfás Tamásnak

Sajnálatosnak nevezte Bienerth Gusztáv, a Magyar Úszó Szövetség elnöke, hogy Hosszú Katinkának az úszás és a felkészülés helyett bürokratikus akadályokkal és áskálódásokkal kell foglalkoznia. A Tényeknek nyilatkozó sportvezető, az exelnök Gyárfás Tamásnak is üzent.


Kleinheisler is a helyére került: Kazahsztán

A német Bild értesülései szerint Kleinheisler László nagy valószínűséggel Kazahsztánba igazol, ahol az FK Asztana játékosa lehet. A Werder Bremen előbb 100 000 euróért cserébe kölcsönadná Kleinheislert, majd a kazahok néhány lejátszott meccs után opciós jogot szereznének, hogy ötszázezer euróért végleg megvásárolják a magyar válogatott középpályást.


Matthäus: a vereség egyértelműen Storck hibája

A világ- és Európa-bajnok, 150-szeres német válogatott Lothar Matthäus évek óta Budapesten él, ám nemcsak emiatt követi figyelemmel a magyar futballt, hanem azért is, mert 2003 és 2005 között válogatottunk szövetségi kapitánya volt. Őt kérdeztük az Andorra elleni 0-1-ről, amely a magyar futballt ismét a feje tetejére állította.


Dzsudzsák: „ez mindennek az alja” - Storcknak mennie kell

Kemény jelenetek zajlottak az Andorra ellen elvesztett vb-selejtező után a magyar szektornál, mert a szurkolók nagyon kiakadtak a hatalmas égést összehozó válogatottra.


Arab „együttérzés”: nem volt hajlandó megemlékezni a szaúdi fociválogatott a londoni merénylet áldozatairól

Nem állt össze az Ausztrália-Szaúd-Arábia vb-selejtező előtt a vendégcsapat, amikor a hétvégi, londoni terrortámadás áldozataira emlékeztek egy néma perccel.


Kevesebb a pénz Felcsúton

Négyéves mélypontra csökkent a Puskás Akadémiát működtető Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány (FUNA) bevétele 2016-ban. Az Orbán Viktor által alapított, és Mészáros Lőrinc által elnökölt szervezethez 2 milliárd forinttal érkezett kevesebb pénz tavaly, mint egy esztendővel korábban.


Hosszú Katinka dühöng, búcsút mondhat edzésmódszerének

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka és férj-edzője, Shane Tusup magyar szinten egyedülálló módszert talált ki pár éve. A létező összes világkupaversenyen elindult az Iron Lady, ahol szakajtószámra nyerte az érmeket. Leszámítva a tavalyi olimpián, az Európa-bajnokságon, az országos bajnokságon, rövidpályás vb-n szerzett medáliákat, 172 arany-, 35 ezüst- és 17 bronzéremig jutott, amit leírni is szédítő.