Sport

Dunaszerdahelyről érkezett az NB II-es Győr új vezetőedzője

Az ETO FC Győr szerdán, délután közleményben jelentette be, hogy Borbély Balázs lett a labdarúgó NB II-ben szereplő zöld-fehér csapat új vezetőedzője.


Dejan Sztankovics visszatért a Fradihoz

Mint ismert, múlt héten videóüzenetben tudatta a Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics, hogy nem lehet ott a Fradi kispadján a ZTE elleni 3-2-re megnyert meccsen, mert a fia mellett kell lennie. A Fradi most arról számolt be, hogy a szerb edző visszatért a csapathoz, így leülhet majd a szombati, Kisvárda elleni bajnokin a kispadra, amelyen akár bajnoki címet is ünnepelhet majd a játékosokkal.


A nettó átlagbér háromszorosát is megkeresik az NB II-es focisták

Magyarországon két szakmát biztosan megfizetnek: a politikusokat és a futballistákat. A másodosztályú labdarúgó-bajnokságot vezető Nyíregyháza Spartacus tulajdonosa maga büszkélkedett el egy interjúban, hogy mennyit fizetnek a játékosoknak.


Az NB I egyik legjobb kapusa Újpestre tart

Sajtóhírek szerint már át is esett a klubváltásokkor kötelező orvosi vizsgálatokon, így célegyenesébe ért a mezőkövesdi kapus, Riccardo Piscitelli Újpestre szerződése.


Dárdai Pál lehet nyártól az Újpest FC vezetőedzője

Rövid időn belül már második alkalommal merül fel Dárdai Pál neve, mint az Újpest FC következő vezetőedzője. Már az új tulajdonoshoz, a MOL-hoz közel álló személyek is megerősítették, hogy tervben van a magyar szakember szerződtetése.


Meghalt a kislány (is), aki a vasárnapi raliversenyen megsérült

Ötre emelkedett a hétvégi raliverseny halálos áldozatainak száma. Kedden délelőtt meghalt az a kislány, aki súlyos sérüléseket szenvedett a vasárnapi Esztergom-Nyerges Rally versenyen történt balesetben - közölte a Facebookon a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség volt elnöke.


Szujó azt állítja, rendben voltak az Esztergom-Nyerges Rally biztonsági tervei

Szujó Zoltán, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke hétfőn elmondta a Hír TV Radar című műsorában, hogy szerinte alapjaiban kell újragondolni a magyarországi raliversenyek megrendezését és lebonyolítását. Kérdés: eddig miért nem gondolták újra, miért kellett megvárni egy tömegszerencsétlenség bekövetkezését?


A Mol 6,2 milliárd forintot fizet az Újpest FC-ért

Miután tavaly nyáron otthagyta Székesfehérvárt, az Újpestet vásárolja meg a Mol Vagyonkezelő Zrt., ezzel Orbán Viktor gyermekkori kedvenc csapata is a NER futballbirodalmának része lesz. Az együttest működtető gazdasági társaság, az Újpest 1885 Futball Kft. árát ugyan nem közölték a felek, lapinformációk szerint a MOL 6,2 milliárdot forintot fizet a belga Roderick Duchatelet érdekeltségi körébe tartozó cégért.