Média

Ő a magyar modell, aki hasonlít Cindy Crawford lányára

A 24 éves magyar modell, Szick Petra az egyik közösségi oldalán publikált néhány összeszerkesztett képet a szupermodell, Cindy Crawford lányával, Kaia Gerberrel, mivel többen azt mondták Petrának, hogy nagyon hasonlítanak egymásra.


„2010 után az ellenzéki pártok képtelennek bizonyultak betölteni azt a szerepüket, amiért a választók bejuttatták őket a parlamentbe” - állítja az ATV főszerkesztője

2010 után az ellenzéki pártok képtelennek bizonyultak betölteni azt a szerepüket, amiért a választók bejuttatták őket a parlamentbe, és bizonyos szempontból a média vette át az ellenzéki pártok helyét - jelentette mi a Mandiner.hu-nak adott interjúban Gavra Gábor, az atv.hu főszerkesztője.


Bolgár márka arca lesz a fiatal modell, Szick Petra

Szick Petra nevét mostanra biztosan sokan hallották már. 12 éves kora óta modellkedik, több hazai, illetve külföldi márkának volt már az arca, például a kanadai „Dangerous”, és a szlovákiai „Taboo” brandé is. Néhány hónappal ezelőtt Violeta Veltchev, a bolgár Shoeaddic tulajdonosa kereste fel Petrát, hogy egy közös kollekciót hozzanak létre, az ajánlatra a fiatal szépség rögtön igent mondott.

Nem mindennapi lehetőséget kínál a LikeGroup Xmanagement csapata!

A LikeGroup Xmanagement média ügynökség idén februárban nyitotta meg kapuit minden olyan szerepelni vágyó gyermek és fiatal felnőtt számára, akik szeretnék kipróbálni magukat a média világában. A cég ennek érdekében olyan tanfolyammal készül, amelynek során különböző profi színművészek, énekesek, producerek, stylistok és sminkesek segítségével készítik fel a fiatalokat a kamerák, illetve a nézők előtti szereplésre.


LikeGroup Xmanagement? A hazai megbízható cégek egyike!

A LikeGroup Xmanagement média cég idén januárban nyitotta meg kapuit, és azóta töretlenül hasít felfelé. Nem csoda, ha olyan hírességek dolgoznak nekik/velük, mint a Drága Örökösök, illetve a Barátok Közt napi sorozat sztárjai.


Karantén koncertsorozatot indított Molnár Dániel

Molnár Dániel még áprilisban elindított egy Karantén Koncertsorozatot, amit karitatív módon valósított meg, saját rendezvénytechnikai cége, valamint technikai csapata segítségével. A produkció minden apró részletét természetesen úgy találták ki, hogy minden karantén előírásnak megfeleljen. 


Egyértelmű üzenet: a Vígszínház társulatának 96 százaléka Eszenyi Enikő ellen szavazott

Bár a Vígszínház igazgatósága „jogilag aggályosnak” tartotta egy hivatalos szavazás megrendezését a társulaton belül, a színház dolgozóiból álló szakszervezet mégis lehetőséget talált arra, hogy a munkatársak közöljék a véleményüket a szakmai bizottságban a társulatot képviselő Hegyi Barbarával.


Szick Petra: „már csak a szerelem hiányzik az életemből”

Szick Petra nagyon fiatalon került a média világába. Alig volt 12 éves, amikor elkezdett modellkedni. Az évek során sok nemzetközi videoklipben, sorozatban, reklámban, filmben is feltűnt már, illetve több száz modell fotózást tudhat a háta mögött. Nem csak külföldön, de belföldön is indult szépségversenyeken, ahol szinte mindig dobogós helyezést ért el.