Média

A kommunista titkosszolgálatnak dolgozott Cicciolina - külföldi célszemélyekkel kellett szexelnie

A hatvanas években Katicabogár fedőnéven a titkosszolgálat fedett és beépített embereként dolgozott Staller Ilona, „művésznevén” Cicciolina. A Duna Intercontinentalban szobalányként dolgozott, és külföldiekkel kellett kapcsolatot kiépítenie.


Ismét nagyon okosat mondott Fási Zsülike, az öreg Fási rögtön könnyezni kezdett

Édesapjának, a világhírű Fási Ádámnak azonnal könnybe lábadt a szeme, amikor meghallotta a rendkívül okos Zsülike lélegzetelállító megállapítását.


Így rendeződhet át a fideszes médiabirodalom: Mészárosé lehet a TV2 (is)

A kormányfő tágabb környezetéből és iparági forrásból is úgy értesült a Népszava, hogy rövid időn belül jelentős átrendeződések lehetnek a Fideszhez tartozó médiabirodalomban.

Magyarországon már több mint 500 sajtótermék áll a kormány(párt) közvetlen befolyása alatt

A magyar kormány minden korábbinál erősebb kontrollt szerzett a sajtó felett 2017-ben azzal, hogy számos médiumot felvásároltak kormány közeli oligarchák - írja a 2017-es Digital News Reportjában a Reuters Institute. Az oxfordi egyetem médiaelemző intézetének tűpontos és átható tanulmányát a Ténygyár vette végig, s arra jutott: mivel egyre kevesebb magyar bízik a hagyományos médiában, sokan a közösségi médiához (elsősorban a Facebookhoz) fordulnak, ami tovább növeli a társadalmi-politikai megosztottságot az országban.


Baukó Éva: „Velem nem fog többet baszakodni senki!”

Több ismert személyre is utal dühös Facebook-bejegyzésében Baukó Éva. Az egykori valóságshow-celebet az dühítette fel, hogy „szégyenfolt” jelzővel illetik, miközben „valaki” szétlopta a Fradit, és utána lett ismert, vagy arról nem is beszélve, aki „felcsináltatva” került a képernyőre.


Baukó Éva nem kell senkinek, pedig elég szépen megmutatja magát a közösségi oldalon

Nem talál tévés munkát magának Baukó Éva, mert szerinte a csatornák már nem bíznak benne kellőképpen, pedig szerinte letett valamit az asztalra nekik.


Havas Henrik: „Szerintem én már soha többé nem tévézek” - bölcs döntés

Havas Henrik úgy döntött. visszavonul a nyilvánosság elől. A tévés  tavaly tűnt el az ATV képernyőjéről, miután nem hosszabbították meg a szerződését. Az ok: Baukó Éva azzal vádolta meg, hogy egykori főnöke zaklatta.


Lelép Mészáros médiabirodalmának egyik fontos szereplője

Távozik a Mediaworks Hungary Zrt.-től, a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó lapkiadótól Kázmér Judit. Kázmér a cég pr- és marketingigazgatójaként dolgozik, illetve dolgozott Mészárosnak, korábban pedig a megyei lapokat kiadó Pannon Lapok Társasága (PLT) ügyvezetője is volt.