Aktuális

Moldova György: Orbán után jön a krach

A 168 Óra születésnapos (85.) nagyinterjút készített Moldova Györggyel. A legolvasottabb magyar író elárulta, azért dolgozik még mindig (most jelenik meg legújabb könyve, az Előttünk az özönvíz), mert rossz a közérzete, ha nem teszi.


Az oroszok megpróbálják befolyásolni az európai parlamenti választást

A FireEye kiberbiztonsági cég jelentése szerint valós volt a félelem, hogy az oroszok megpróbálják majd befolyásolni a májusi európai parlamenti választást.


Most a balatoniak kezdenek tiltakozni a Red Bull Air Race ellen

Tarlós István néhány hete - az évek óta egyre növekvő felháborodás hatására - kitessékelte Budapestről a Red Bull Air Race-t, amely ezután a Balatonon talált magának új helyszínt. Nem kellett sokáig várni a balatoni civilek tiltakozására emiatt.


Hiába élünk gazdag országokban, boldogtalanok vagyunk

A világ leggazdagabb országaiban élő emberek nagyobb része folyamatosan idegeskedik egy rakás dolgon a pénztől kezdve a munkaerőpiac helyzetén át az adókig - derül ki egy friss OECD-felmérésből, amiben 21 OECD-tagállamban 22 ezer embert kérdeztek meg.


A Monsanto gyomirtója hozzájárult egy amerikai férfi rákjához a bíróság szerint

Egy amerikai bíróság megállapította, hogy a Monsanto Roundup nevű, glifozátot tartalmazó gyomirtója hozzájárult ahhoz, hogy egy amerikai férfi, a 70 éves Edwin Hardeman szervezetében rákos megbetegedés alakult ki.


Törvénysértő volt Bíró Ica ingatlanának elárverezése

Fantasztikus fordulatot vett Bíró Ica kilakoltatási ügye. Érvénytelen ugyanis az az árverés, amelyben a megadott határidőn túl fizetik ki az árverési összeget. Bíró Ica esetében 2018. január 17. napján emelkedett jogerőre az árverési jegyzőkönyv. E szerint a vételárat legkésőbb február 1. napig a végrehajtó számlájára meg kellett volna fizetni. Ez azonban nem történt meg - írja a Privatkopo.hu


Mestersminkes modellje lett a fiatal szépségkirálynő

Slud Dominika 2016-ban hazánkat képviselte Bulgáriában, egy gyermek szépségversenyen, amit meg is nyert. Azóta több videoklipben, sorozatban szerepelt már, és nagyobbnál nagyobb nevek szeretnének vele dolgozni.


Elkészítették Magyarország boldogságtérképét

Az ELTE PPK Pozitív Pszichológiai Kutatócsoportja és a Jobb Veled a Világ Alapítvány együttműködésében készített kutatás megmutatja, hogy hazánk különböző részein mennyire elégedettek a lakók, és milyen összefüggés van a jóllét és az életkor, a családi állapot vagy éppen az iskolázottság között.