Aktuális

Szick Petra: „Nekem a testvérem a példaképem”

Szick Petra szépségkirálynő testvére ma ünnepli a 20. születésnapját. A fiatal modellt kérdeztük arról, mit jelent számára a testvére, illetve, hogy milyen a viszonya az öccsével.


Márciusban elindul az azonnali átutalás

Március másodikán elindul az azonnali fizetések rendszere, a bankszektor 30-40 milliárd forintot költött az új rendszerre  - mondta Kovács Levente, a Magyar Bankszövetség főtitkára szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten. A tranzakciós limit 10 millió forint lesz az alapszolgáltatásban.


Az ügyvédi kamara visszautasítja Orbán Viktor vádjait

Bánáti János, a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke az elnökség egyhangú döntése után közölte: a leghatározottabban visszautasítja az ügyvédeket érő támadásokat, ennek keretében az ismételten felbukkanó listázási próbálkozásokat.


A szennyezett levegő miatt 20 hónappal rövidebb ideig élhetnek a most született gyerekek

A levegőszennyezettség világszerte átlagosan 20 hónappal rövidíti meg a most született gyerekek várható élettartamát, Ázsiában a legsúlyosabb a helyezet - ezt állapította meg egy nagyszabású tanulmány.


Puritánság: ide járhat ökröt sütni Orbán - újabb Mészáros Lőrinc-villákra derült fény

Mészáros Lőrinc két vadászházjellegű luxusingatlant épített az Alcsúti Arborétum és a nemrég átadott kalandpark szomszédságába.


Továbbra is nagy a jólét: eddig 74 ember fagyott halálra ezen a télen Magyarországon

Január 5-ig hetvennégyen fagytak meg az országban. December közepe óta duplájára emelkedett a fagyhalál áldozatainak száma, addig ugyanis 37-en hűltek ki végzetesen - tájékoztatott a Magyar Szociális Fórum (MSZF).


Négy hónapja falaz a székesfehérvári járási kormányhivatal az Orbán családnak: nem árulják el, mi épül a műemléki védettségű hatvanpusztai majorságban

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő még szeptemberben tett fel közérdeklődésre számot tartó kérdéseket azzal összefüggésben, mégis mi épül a hatvanpusztai majorságban, amelyet ténylegesen a miniszterelnök és családja használ, bár a területet - papíron - Mészáros Lőrinc bérli.


Szeméthegyekkel akarják megfojtani a fővárosi ellenzéket?

A budapestiek által szemétdíjként befizetett évi 30 milliárd forint mintegy harmadát egyszerűen elvenné az állami kukaholding.