Aktuális

Világméretű járvány fenyegeti az emberiséget

Bármikor kitörhet egy halálos világjárvány, amely akár 100 millió áldozatot is követelhet.


7 éves gyermeknek kellett szexet imitálnia

Egészen elképesztő bűncselekmény ügyében születhet elsőfokú ítélet, kedden, a Tatabányai Járásbíróságon. Egy gyerektábor segítője vetkőzős játékot játszatott a gyerekekkel...


A szőke ciklon randevúja a trópusi ciklonnal

Bátki Bernadett  playmate a napokban ünnepelte a születésnapját, Mauritiuson, de közben már nyakában volt a ciklon...


Bátki Bernadett modell egyik legszebb napja volt a delfinekkel

„Legszebb találkozásom volt egy delfin csoporttal Zanzibárban Örök élmény lesz mindig” mesélte Bátki Bernadett modell a Pestiriport.hu-nak.


Bátki Bernadett modell kalandjai Zanzibárban

„Szeretném leírni, milyen az igazi Zanzibár: mész az utakon és a sok szegfűszeg, amit szárítanak, az orrodat csiklandozza, az utakon néhány forintnak megfelelő összegért árulják a mézédes ananászt, a tíz fajta banánt, kókusz diót, amiket fillérekért megvehetsz, hűsítő kókusz levet megiszod, majd feltörik és a belsejéből megeszed a kókuszt” - írta a playmate a Pestiriport.hu-nak.


Bátki Bernadett modell egy iskolának adakozott Zanzibárban

„Elmentünk egy iskolába, Zanzibárban, hogy segítsünk a rászorult gyerekeknek. Szomorú, hogy sok gyerek nélkülöz és szinte nincs semmijük. Vittünk füzeteket, ceruzákat, édességet közel 80 gyereknek. De ez a segítség - sajnos - csepp a tengerben volt” - mondta a Pestiriport.hu-nal Bátki Bernadett modell.


Lóval közösült egy aberrált szír „férfi” Németországban

A német rendőrség letartóztatott egy 23 éves szíriai migránst, aki „megerőszakolt egy pónilovat” egy berlini állatkertben. Az „aktust” több látogató is végignézte, gyermekek is voltak a közelben. Az incidens november 3-án, pénteken történt, Berlinben, a Görlitzer Parkban. A szíriai betolakodót azt követően tartóztatták le, hogy a bűncselekménynek több látogató is szemtanúja volt, akik így fotókat készítettek, majd ezeket átadták a hatóságoknak.


Törzsfőnök lett a playmate-ből

„Volt egy fotózásom a tengerparton, gyönyörű környezetben készítettek felvételeket rólam, kristálytiszta víz, mesés part, rengeteg pálmafával, ami a kedvencem” - mondta a Pestiriport.hu-nak Bátki Bernadett modell.