Aktuális

Bátki Bernadett modell a hurrikánba utazott

„Mielőtt elindultam az Egyesült Államokba, már szóltak, jön a hurrikán, de akkor még nem volt annyira erős. Keddi napon indultam, mire odaértem, azzal fogadott a hotel munkatársa, hogy csütörtök reggel mindenkinek mennie kell a hotelből, mert az 5-ös erősségű Irma eléri Fort Lauderdale környékét és a félszigetet” - mesélte a Pesti Riportnak a szépséges modell, Bátki Bernadett.


Németország: „tudjuk, mi vár ránk - egy radikális iszlám állam”

Itt az ideje, hogy a legnagyszerűbb jövőkutató think-tankek átgondolják európai prognózisaikat és a közeljövőt meghatározó események és adatsorok közé felvegyék a népességmozgásokat. Németországban már körvonalazódik a jövő, tőlünk nézve valószínűleg erősebb kontraszttal is látszik a Wilkommenskultur és a hiányzó életösztön pusztító ötvözete, most azonban már az érintettek is szembesülhettek azzal, hogy nem a távoli, beláthatatlan jövőben, hanem két generáción belül fog teljesen megváltozni az ország etnikai összetétele, és ezáltal maga az ország is. „Sokkolhatja a még tiszta tudatú embereket, ami Németországra vár” - írta nemrégiben a Jouwatch nevű német portál Lezárt ügy című cikkében.


Kedvenc filmje forgatási helyszínén járt a szépséges magyar modell

Bátki Bernadett fittness modell, playmate nemrég Indonéziában - Lombokon és Balin - járt. Fotózásokon vett részt, és felfedezte az indonéz szigetvilágot.


Pestiriport.hu: nyári szünet

Tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy a Pestiriport.hu szerkesztősége 2017. június 29. naptól 2017. augusztus 23. napig nyári szünetet tart. Friss hírekkel, információkkal 2017. augusztus 24-én jelentkezünk ismét. Élményekben gazdag nyarat kívánunk!


Közel száz betolakodót találtak egy Magyarországra tartó kamionban

A román határrendészek közel száz embert találtak egy Magyarországra tartó kamionban. Az illegális bevándorlókat egy török teherautó rakterében buktatták le a Nagylak-Csanádpalota határátkelőnél.


Kontinensfoglalókat fektetett a földre Toroczkai mezőőrsége

Toroczkai László, a Jobbik alelnöke és Ásotthalom polgármestere tette közzé saját Facebook-oldalán, hogy a faluban létrehozott mezőőrség behatolók egy csoportját fogta el és fektette le a földre. A poszt szerint az idegen bűnözök egy csoportja egy ásotthalmi tanyára próbált betörni.


Az Iszlám Állam több ezer civilt használ élő pajzsként

Több százra nőtt a halott vagy sebesült civilek száma az észak-iraki Moszul óvárosának egy hete indult ostromában - közölte szombaton Lise Grande, az ENSZ iraki humanitárius ügyeinek koordinátora.


Tízből kilenc magyar ellenzi a betelepítési kvótát

A magyarok 87 százaléka ellenzi a bevándorlási kvótákat, az elképzelést mindössze a teljes felnőtt népesség 7 százaléka támogatja - derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb, a Magyar Időknek készült kutatásából.