Aktuális

Ebben a ruhában indult szépségversenyre a fiatal modell

Ma rendezik Albániában a Miss Summer World világversenyt, amelyen Szick Petra képviseli hazánkat. A fiatal szépség délelőtt könnyes búcsút vett családjától és barátaitól a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, de mielőtt útnak indult volna Albània felé, a Pesti Riportnak adott egy rövid interjút.


A kést viselők helyett a késviselést korlátozza két németországi tartomány

Német sajtójelentések szerint Bréma és Alsó-Szászország vezetése a törvényhozás tartományi kormányokat összefogó kamarája, a Bundesrat elé terjesztett közös jogszabálytervezetben széleskörű késviselési tilalmat javasol.


Családbarát?

Egy autista általános iskolás, két fejlesztőpedagógiára szoruló gyerek és az évek óta tartó nélkülözés, küzdelmek során autoimmun betegséget összeszedő édesanya. Ők, így négyen egy dohos, salétromos falú, rendszeresen vizes zuglói egyszobás önkormányzati lakásban rostokolnak, ahonnan télen a hézagos nyílászárókon át kiszökik a meleg, és így hidegrázás közepette a bűzben fulladni is „remekül” lehet. Döbbenet, hogy ahhoz is sokéves kilincselés kellett, hogy ebbe az egészségtelen odúba beköltözhessenek.


Varga Viktor segít felkészülni Szick Petrának a szépségversenyre

Május 14-én rendezik Albániában a Miss Summer World szépségversenyt, amelyen Szick Petra modell-szépségkirálynő képviseli hazánkat.


Csodálatos fejlődés: bikinisből burkinis magazin lesz a Sports Illustrated

Burkinis modell fog szerepelni a Sports Illustrated magazin fürdőruhás különszámának címlapján, a szomáliai Halima Aden. Az újság történetében először foglalja el burkinis manöken a bikinis nőkről elhíresült kiadvány címlapját.


Dől a lé a gázszerelőhöz: több mint 5 milliárd osztalékot fizet Mészáros Lőrinc Mészáros Lőrincnek

A Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) megjelent tájékoztatás szerint a Mészáros Építőipari Holding Zrt. több mint 5,1 milliárd forintot fizet anyacégének, az Opus Global Nyrt.-nek.


„Dübörög” a mezőgazdaság is: nincs már magyar krumpli a boltokban, afrikait eszünk

Szinte teljesen elfogyott a magyar burgonya a boltokból, így a szükségleteket döntően importból fedezik a kereskedők - ezt mondta az InfoRádiónak az Országos Burgonya Szövetség és Terméktanács elnökségi tagja.


Növekszik a gyermekszegénység Magyarországon

Herczog Mária szerint a kormány új családpolitikai rendelkezései inkább a felső középosztályt segítik. Az egyesületi elnök úgy gondolja, attól születne több gyermek, ha megbízható szociálpolitika lenne.