Politika

Újra polgármester szeretne lenni az asszonyverő, vak komondoros Balogh József - leváltaná a saját lányát

Balogh József 2013-ban arról lett országosan ismert, hogy egy este - seggrészegen - olyan súlyosan megverte élettársát, hogy az nőnek eltört az orra és a járomcsontja is, ami miatt kórházba került.


Azzal kampányol a pornómilliárdos Gattyán pártocskája, hogy egy buszon körbehurcolnak egymilliárd forintot az országban - meg is lehet szagolni

Több, frissen megosztott videóban is azzal kampányol a Megoldás Mozgalom (MEMO), hogy egy speciális kampánybuszon egymilliárd forint készpénzt hordoznak körbe Magyarországon. A klipben azt állítják, hogy a készpénzt meg is lehet majd érinteni, tapogatni, szagolni.


Szobrot készített a kínai kormány Szijjártó Péterről - „hát, ez nagyon fog tetszeni otthon a gyerekeknek”

A magyar külgazdasági és külügyminiszter Kínában tett látogatása alkalmával egy igen szokatlan ajándékkal lett gazdagabb, ugyanis pekingi kollégája egy saját Szijjártó-szoborral lepte meg a magyar politikust. A futballfelszerelésben feszítő külügyminiszter miniatűr mása éppen rúgja a bőrt, és a részletessége még a sokat látott külügyminisztert is ámulatba ejtette.


Ez a Gyurcsány-párt igazi arca: hiába az előválasztás, a DK mégis ráindítja a jelöltjét a kutyapártos Kovács Gergelyre

Budapest XII. kerületében a Magyar Kétfarkú Kutyapárt jelöltje, Kovács Gergely nyerte meg az ellenzéki előválasztást a momentumos Farkas Csaba és a civil Visi Piroska ellen. Bár az LMP nem indult az előválasztáson, az ő jelöltjük visszalépett a Kutyapárt javára. A párt helyi szervezete azonban arról írt pénteken, hogy „újabb akadálya lett a XII. kerületben, hogy simán legyőzzük a Fideszt: A DK-s Élő Norbert”.


Lázár János: rengeteg fegyvert kell vásárolnia Magyarországnak

Lázár János építési és közlekedési miniszter a Rádió7-nek - egyebek mellett - azt mondta, a jelenlegi háborús körülmények között sokkal nehezebb a gazdasági helyzet. Évről-évre nagyobb összegeket kell fektetni a honvédelembe, amelynek csak a működésére már 1400 milliárd forintot fordítanak, miközben korábban ez a negyede volt.


Pokoli megszorítások jönnek: a június 9-e után érkező Orbán-csomag mértéke 1600-1800 milliárd forint lesz

A kormány arra számít, hogy az emberek a 2026-ig úgyis elfelejtik, milyen áldozatot kellett hozniuk Orbánék gazdaságpolitikai felelőtlensége miatt.


Nagy Márton: „a kormány türelme kezd elfogyni a magas benzinár miatt” - ezt már mondta korábban is

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter - aki a múlt héten a drága benzin miatt régiós ár-összehasonlító oldallal fenyegette meg a kereskedőket - ismét nyilatkozott a magas üzemanyagárakkal kapcsolatban.


Magyar Péter: „az államcsőd közelében az ország, óriási megszorításokat tervez a kormány”

Magyar Péter szerint a kormány a június 9-i választások miatt titkolja el, hogy óriási megszorításokat terveznek. A Tisztelet és Szabadság Párt (Tisza Párt) alelnöke érvekkel támasztotta alá, hogy Magyarország „a technikai államcsőd felé halad″. A jogász tájékoztatást követel a kormánytól.