Politika

„A kormányfő gyáván bujdokol, a fideszesek falaznak neki”

Az OLAF-jelentésről és a veje érintettségéről akarta kérdezni Orbán Viktort az MSZP, a Jobbik és az LMP is, a miniszterelnök azonban nem ment el az ülésre. A Fidesz frakcióvezetője szerint éppen „nemzeti érdekeket képvisel”...


Vona a Tiborcz-botrányról: „közép-afrikai diktatúrákban az ilyenbe belebukik a miniszterelnök”

Orbán Viktor az elmúlt évben számos hazugsággal próbálta besározni az egyedüli esélyes kihívóját, de az állítások soha nem bizonyosodtak be, sőt, számos alkalommal a bíróság mondta ki, hogy hazudott a Fidesz sajtója a Jobbik elnökéről - hangzott el a Hír TV Egyenesen című műsorában, amelynek Vona Gábor volt a vendége.


„Bűvészkedés”: előkerült Kövér László beismerő beszéde

„Az, amit mondanak a választási rendszer reformjáról, nem mondom, hogy nincs benne földrajzi bűvészkedés vagy nem volt” - mondja Kövér László azon a Reflektor birtokába jutott hangfelvételen, amely 2017 januárjában készült. 


Seszták Miklós nem marad miniszter a választások után

Seszták Miklós a Fidesz-KDNP választási győzelme esetén sem marad a nemzeti fejlesztés tárca élén. Ha áprilisban nyer a Fidesz, állítólag a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban tervezi a legnagyobb átalakításokat Orbán Viktor miniszterelnök. A tárcánál a többség már a távozását készíti elő.


Orbán még legalább négy évet akar, szerinte a Fidesz készen áll a választásra

A Fidesz tisztújító kongresszusán beszélt Orbán Viktor miniszterelnök, aki szerint a párt készen áll a választásra, és újabb 4 évre van szükségük. Magyarország meg fogja védeni határait, meg fogja akadályozni a „Soros-terv” végrehajtását, és végül ezt a küzdelmet is megnyeri - jelentette ki a kormányfő.


Orbán Viktor: A magyarok megvédik a határaikat

Európában nem új nagy terveket kell kovácsolni, hanem meg kell védenünk azt, amit már elértünk - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden, Passauban. A kormányfő kijelentette: Magyarország úgy döntött, nem akar máshonnan érkező, más kultúrájú népcsoportokat.


Soros „be fog lépni” a magyarországi választási kampányba

Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: sajtóhírek szerint Soros György több mint 18 milliárd dollárt, azaz 4716 milliárd forintot utalt át vagyonából az általa létrehozott Nyílt Társadalom Alapítványnak.


Az MSZP most éppen azért dolgozik, hogy „legyen egy civil, külső miniszterelnök-jelöltje” - aztán a jövő hónapban majd másért fog

Botka László lemondása után ült össze az MSZP választmánya, amely ügy döntött: nem állítanak újabb szocialista kormányfőjelöltet. Tárgyalnak a többi ellenzéki párttal, és keresnek egy megfelelő civilt.