Politika

Nemzeti konzultációs ívekből építettek falat Orbán irodája elé - nagy megmozdulást szerveznek október 23-ra

Ellenzéki megmozdulás volt a budai Várban Hadházy Ákos vezetésével. A tiltakozók a Karmelita kolostor elé vitték az általuk manipulációs kérdőíveknek nevezett, nemzeti konzultációs kérdőíveket.


A látszatintézkedések sorozata és a propaganda kevés lesz a válságból történő kilábaláshoz

Az MSZP társelnöke a Facebook oldalán válaszolt Orbán Viktor tegnap esti televíziós megnyilvánulására.


Orbán Viktor bejelentette: nem lesznek általános lezárások, az országnak működnie kell

Péntek reggel a Kossuth Rádió vendége volt Orbán Viktor miniszterelnök, aki azt mondta: leginkább az idősek vannak veszélyben a koronavírus második hullámában is. Emellett megjegyezte, hogy Magyarországnak „működnie kell”, ezért nem terveznek általános lezárásokat.


Csalás: robottal töltötték ki a nemzeti konzultációt

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő osztott meg közösségi oldalán egy olyan videót, amelyen az látszik, hogyan hekkeli meg és tölti ki sorra hamis adatokkal egy robot a kormány legújabb nemzeti konzultációs kérdőívét.


Már a jobboldali tudósoknak is elegük van az Orbán-kormányból

„Elég volt!” Ez a címe 58 magyar tudós, köztük olyan, baloldalisággal aligha vádolható értelmiségiek, mint Jeszenszky Géza, Pálinkás József, Elek István Körösényi András, Lányi András, Csaba László közös nyilatkozatának, amit a Színház és Filmművészeti Egyetem védelmében adtak ki.


„Ávós, gyilkos, rohadt szar gazember” - keményen nekiment a mocskos szájú Bayer Zsolt Gyurcsány Ferencnek

A Hír TV Sajtóklub című műsorában illette útszéli szavakkal a kormánypárti úgynevezett publicista a DK elnökét. Csak a szokásos gyomorforgató stílus.


Minél szegényebb valaki, annál valószínűbb, hogy a Fideszre szavaz

A magyar társadalom felső tizede döntően ellenzéki, lefelé haladva viszont folyamatosan csökken az ellenzék, és nő a kormány támogatottsága, miközben szegénységben élők, a legkiszolgáltatottabbak között kiemelkedő a Fidesz népszerűsége.


Elfogadta Kósa Lajos „sörtörvényjavaslatát” a törvényalkotási bizottság - ha törvénybe iktatják, nem köthetők kizárólagos szerződések

Az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága csütörtökön elfogadta a fideszes Kósa Lajos javaslatát, miszerint sem a sör, sem az üdítő vagy az ásványvíz értékesítésére nem köthetnének kizárólagos szerződést a nagy gyártók a forgalmazókkal.