Politika

Nagy Blanka a mocskos szájú Bayer Zsoltnak: „Zsozsó, ezek az ócska kis prolik termelik a segged alá a javaidat”

Keményen visszavágott az őt árt rágalmakért, megvédte a prolikat és néhány Bayer Zsoltnak címzett mondatban az Orbán-rendszer működését is levezette Nagy Blanka, az a kiskunfélegyházi gimnazista, akire két korábbi tüntetésen tett felszólalása után szállt rá a teljes kormánymédia, Bayer Zsolt pedig lekreténezte, leprolizta, barom állatnak és rohadtnak nevezte.


A Fidesz kampánytanácsadója kipakolt: így csináltak Sorosból démont, a magyar választókból pedig hülyét

George Birnbaum, a már elhunyt Arthur Finkelstein üzlettársa először beszélt arról, hogyan dolgozták ki a Soros Györgyöt támadó kampányt a Fidesz számára, és hogyan lett a magyar származású milliárdosból a világ bármely országában felhasználható bűnbak - írja a 24.hu. Birnbaum a több svájci napilap hétvégi mellékleteként szolgáló Magazin nevű lapnak mondta el, hogy csinálták. (Finkelstein halála után Habony Árpád vette át a londoni cégüket.)


Jelentős fordulat jöhet a magyar politikában, ha az ellenzék felismeri a lehetőséget

A magyar pártrendszer átalakulhat, de csak akkor, ha az ellenzék felismeri, hogy csak együtt juthatnak előre - állítja Török Gábor politológus.


Toroczkai: egy afgánnak is több joga van Magyarországon, mint egy magyarnak - így „védi” meg a kormány az országot a migránsoktól

A Mi Hazánk Mozgalom elnökének Fb-bejegyzése azzal a hírrel összefüggésben, hogy egy garázda, bántalmazó, rongáló afgán állampolgárt csupán 180 órányi közérdekű munkára ítélt a bíróság.


Állítólag Orbán is unja már a fideszes korrupciót - de erre azért nem vennénk mérget

Az év végi rendeletdömping leple alatt több ügynökséget is felállított a kormányfő a féktelen pazarlás megakadályozására, mert a korrupció mértéktelensége már a Fidesz szavazóbázisát is irritálja és erodálja.


Puzsér: Gyurcsányékkal nem lehet megtörni Orbán Viktor uralmát, hiszen ők maguk okozták azt

Sokakat elkapott a forradalmi hisztéria, és azzal revolvereznek, hogy miért bántom szegény ellenzéket, amikor végre valami jót tett? Nos, szerintem nem tett jót. Az országgyűlési performansz erős volt, és ha nem ülnének vissza Kövér László üléseihez asszisztálni, elégedett volnék. Csakhogy már jelezték, hogy mennek vissza interpellálni és vizsgálóbizottságot kezdeményezni: folytatni a gyalázatos színjátékot a kiüresített parlamentarizmus nagy méltóságú statisztáiként - írja Facebook-posztjában Puzsér Róbert.


Régóta várt pillanat: először akkreditál Magyarország nagykövetet Libériába - 300 millió eurónkba kerül

Először akkreditál Magyarország nagykövetet Libériába: a ghánai magyar nagykövet nemrég adta át megbízólevelét George Weah libériai elnöknek - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn, Budapesten, sajtótájékoztatón, miután megbeszélést folytatott Gbehzohngar Milton Findley libériai külügyminiszterrel.


Gyurcsány: „aljas diktatúrák erőszakszervezetei engedik meg maguknak azt a brutalitást, amit a magyar rendőrség tett” - és nem szakadt rá a mennyezet…

Néha vannak olyan hírek, amelyek olvasásakor még az úriemberek is a képernyőre tüsszentik az ötórai teájukat, míg mások - csak úgy a biztonság kedvéért - inkább felnéznek a plafon felé, hátha az ég is leszakad a megnyitott sorok súlyának hatására. A következő eset is ilyen.