Politika

Röhej: SMS-ben toborozzák a közönséget Orbán Viktor március 15-ei beszédére

Többévnyi kihagyás után március 15-én ismét Budapesten mond beszédet Orbán Viktor. A Momentumosok szerint azért toborozzák SMS-ben a közönséget a kormányfő megemlékezésére, mert a Fidesznek erőt kell demonstrálnia a kegyelmi botrány után.


Karácsony: „fideszes ügyvéd vádalkut ajánl letartóztatásban lévő gyanúsítottaknak, ha hamis terhelő vallomást tesznek rám”

Még kedden, miután hivatalos lett a nyári EP- és önkormányzati választás időpontja, posztolt a Facebookján Karácsony Gergely arról, hogy nagyobb fokozatba fog kapcsolni az orosz mintájú fideszes lejárató kampány.


Omladozik Orbán rendszere: fideszes portál támadta be Navracsics Tibor minisztert - Lázár Jánost sejtik a háttérben

Komoly zavart okozott a Fideszben az a cikksorozat, amit február második felében hozott le a hódmezővásárhelyi fideszesek portálja, a Promenad24. Február 17-én „A buzizó polgármester és az európai fideszes meleg kézfogásai” címmel háborogtak azon, hogy Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter többször kezet rázott Márki-Zay Péterrel, ráadásul még rezsitámogatást és egyéb fejlesztési forrásokat is ígért neki.


Eltűnhet a készpénz - a Mi Hazánk alkotmánymódosítással védené meg

Toroczkai László az ellenzékben elért eredményekről beszélt hétfőn a parlamentben: kiemelte a készpénzhasználat alkotmányba emelését célzó javaslatukat, amely kapcsán cselekvésre szólította fel a kormányt.


Magyar Péter: „méltatlanul alulértékelt Orbán Viktor feleségének szerepe”

A Schadl-Völner ügy egy jó példa arra, hogy hogyan működik a rendszer - mondta a  Telexnek adott videóinterjújában Magyar Péter. Varga Judit volt férje ugyanakkor jelezte, hogy kicsit furcsának tartja, hogy két hete lépett ki a nyilvánosság elé, és most a magyar társadalom többsége tőle várja, hogy „atombombákat dobáljon vagy atomháborút vívjon a kormány ellen”.


Itt a bizonyíték arra, hogy Orbán Viktor döntött a pedofil Vásárhelyi János kitüntetéséről

Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője, frakciószóvivője kedd délutáni sajtótájékoztatóján arról beszélt, egy 2016-os Magyar Közlöny bizonyítja, hogy Orbán Viktor miniszterelnök személyesen döntött a bicskei gyermekotthon igazgatójának kitüntetéséről.


Novák Katalintól a családtagjai egy része is elfordult a kegyelembotrány miatt

Erről beszélt a lemondott köztársasági elnök egyik rokona, Moldova György özvegye, akit korábban felkért a politikus, hogy legyen a tanácsadója.


„Magyar Péter kritikus megszólalása mélyebb erjedést mutat a Fideszben, mint amit eddig láttunk”

Semmiképpen nem igaz a jobboldali sajtó lózungja, hogy akik a pedofil kegyelmi ügy kapcsán lemondtak, emelt fővel távoztak. Egy ilyen vérlázító ügyben ugyanis nem lehet emelt fővel távozni - mondta a Klikk TV Mélyvíz című műsorában Kovács Zoltán, az ÉS főszerkesztője.