Politika

Nagykövet lett az „olvasni sem tudó hülyegyerekből”

Rendkívüli és meghatalmazott nagykövetté nevezték ki a 60 éves Csiszár Jenőt. Az ugyanakkor nem derült még ki, hol lesz az állomáshelye az egykori tévésnek. Majd csak lesz számára egy hely, valahol…


Földi László: „egészen biztos vagyok abban, hogy Kelet- és Közép-Európa le fogja zárni a határait”

Irányított, végiggondolt stratégia mentén történik a migránsok Európába telepítése - mondta Földi László titkosszolgálati szakértő azon a fórumon, amelyet a Karc FM Paláver műsorának hallgatói közössége szervezett a ferencvárosi művelődési központban. A jelenlegi tendencia az, hogy elképesztő kihívások elé nézünk, és olyan feladatokat kell elvégeznünk, amihez egységes álláspont szükséges - fogalmazott Földi László.


Mi Hazánk Mozgalom: „a Fidesz kormányzása nem oldotta meg a cigánykérdést”

A 2022-es választásokon kormányzásra tör a Mi Hazánk Mozgalom, amely a magyar haza megmaradásának utolsó esélye - jelentette ki a Mi Hazánk elnöke a párt ünnepi rendezvényén, szerdán, Budapesten.


Gazdag ország a miénk: az Orbán-kormány az afganisztáni biztonsági erőket is pénzeli

Az afgán nemzeti védelmi és biztonsági erők fenntartásához történő pénzügyi hozzájárulásról döntött a kormány - derül ki a Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent határozatból.

Szél Bernadett: Orbánék mindent felzabáltak, mindenkit kicsináltak

A Magyar Hangnak Szél Bernadett azt mondta, egy demográfiai fordulat kevés, ha nem nézzük meg, hogy a megszületett magyar gyerekek milyen körülmények között élnek. A független képviselő szerint szegénység van, nem demokrácia, nem is szabad „elbábozni”, hogy minden rendben.


Orbán korhadt pártja bukásra van ítélve

A svájci választási kampány kapcsán a Basler Zeitung szerzője egy Zürich melletti településen tapasztaltakról számolt be. Sokan elmentek a fórumra, de a legtöbb résztvevő 70 év felett, a többi 50 körül járt, mert ők szeretik hallgatni, ha a jobboldali politikusok azt ígérik, hogy megvédik a kis világukat a menekültek beáramlásától és a brüsszeli gyámkodástól.


Egy igazán hihető történet: Orbán Viktor majdnem minden pénzét a Fidesznek adta tavaly

Legalábbis azt az összeget, amelyet vagyonnyilatkozatában feltüntetett...


Magyarország Uniós tagságának kiárusítása Putyin titkosszolgálatának?

Nagyjából idén februárban jelent meg a hír a kül- és belföldi sajtóban, hogy az a Nemzetközi Befektetési Bank (International Investment Bank), amely a '70-es években a KGB fedőbankjaként jött létre, Moszkvából Budapestre teszi át a székhelyét. Érdekes módon a máskülönben sikerpropagandában érdekelt magyar külügy szinte szégyellősen, nagyon szűkszavúan kommentálta a történteket, s a már jórészt a Fidesz ellenőrzése alá vont magyar sajtótermékek többsége sem szentelt nagyobb nyilvánosságot ennek a hírnek. Pedig volna miről beszélni.