Bűnügy

Vádemelés az ismerősét késsel megszurkáló férfi ügyében

A Balassagyarmati Járási Ügyészség súlyos testi sértés miatt emelt vádat egy 20 éves Nógrád megyei férfival szemben, aki a vád szerint életveszélyesen megfenyegette, majd pillangókésével meg is sebesítette ismerősét.


Rendszeresen szexre kényszerítette kiskorú nevelt lányát egy 43 éves féreg

Egy középiskolás lány 2018 tavaszán fordult az intézmény pszichológusához és elmesélte esztendőkkel azelőtti hányattatásait. Az édesanyjával nevelkedő lány 2009. és 2014. között volt kénytelen átélni nevelőapja szexuális bántalmazásait.

„Navajonkik” akcióban: kiskorú lányával ment lopni az anya

A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte annak a 32 éves nőnek a letartóztatását, aki egy összejövetelen lányával együtt fosztogatta a vendégek értéktárgyait, hónapokkal később pedig testvére házába is betört.

Júliusban szabadul rá újra a társadalomra a Pénzes Henriettát megerőszakoló és felgyújtó cigány

„Egy horrorfilmbe illő bűncselekménnyel kapcsolatban nyújtottam be kérdést a belügyminiszterhez” - írta Fb-oldalán Apáti István, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője, aki közzé is tette a szöveget.


Értelmi fogyatékos gyereklány vált szexuális erőszak áldozatává

A Debreceni Fellebbviteli Főügyészség a fegyházbüntetés súlyosítását indítványozta azzal a vádlottal szemben, aki szexuális közeledésének eltűrésére kényszerített egy kislányt.


Az eljegyzés estéjén betörte a menyasszonya orrát egy somogyi férfi, aztán meg is rugdalta

A Nagyatádi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a 32 éves férfival szemben, aki az eljegyzésük ünneplése során súlyos sérülést okozott a menyasszonyának. Azóta a nő megbocsátott a férfinak.


Négyen okoztak életveszélyes sérülést egy kiskorú sértettnek

A Fejér Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt indítványozta annak a négy személynek a letartóztatását, akik a gyanú szerint 2021. április 3-án, Sárkeresztúron rátámadtak a 16 éves sértettre, aki a bántalmazás következtében életveszélyes sérülést szenvedett.


Jó bulinak hitték, nem volt az

A dombóvári rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet két tizenéves fiúval szemben folytattak rongálás vétség elkövetése miatt.