Média

Nős, kisgyermekes férfi Tóth Vera új szerelme!

Hivatalosan még nős, kisgyermekes férfi Tóth Vera új szerelme - értesült a Pesti Riport. Az évekig munkanélküliként tengődő, jelenleg egy budapesti közszolgáltató társaság alkalmazottjaként tevékenykedő A. Ádám válópere nemrégiben kezdődött.

„2013-as évemben végül teljesült minden, amire vártam, amire vágytam” - szólt a sokatmondó mondat Tóth Vera újévi köszöntőjében. Az a tény, hogy mindezt egy olyan fotóval posztolta a Facebookon, ahol egy jóképű fiatalember öleli, arra enged következtetni, hogy Vera újra boldog, mégpedig egy férfi oldalán. Ennél többet azonban nem osztott meg a nagyvilággal a mostanság ragyogóan kinéző énekesnő - írta a közelmúltban Hot! magazin. 

A Pesti Riport információja szerint Tóth Vera - állítólagos - új szerelme egy budapesti közszolgáltató cég alkalmazottja.

A. Ádám hivatalosan még nős, nemrégiben kezdődött a válópere. Kisfia még nincs 3 éves

A harmincas éveiben járó férfi több évvel ezelőtt televíziós szerkesztőként tevékenykedett, majd - miután kipottyant a médiából, ahová többszöri próbálkozásra sem sikerült visszakapaszkodnia - évekig munkanélküliként tengődött. Jelenlegi munkahelyét felesége édesapjának - aki a közszolgáltató társaság egyik felsővezetője - köszönheti.

Nem értjük, az énekesnő miért titkolta ezt.