Politika

Megint üzent a CBA elnöke: „kétharmad helyett négyötöd”

Sok mindent vár nagyon az ember húsvét környékén, a bizonytalan szavazó talán leginkább a CBA magazinját, hátha talál benne politikai útmutatást. Ahogyan azt megszokhatta már. Mert ilyenkor szól a vásárlókhoz Baldauf László, az üzletlánc elnöke. Aki nem annyira attraktív, mint a Lázár testvérek, de azzal sem vádolnánk, hogy nem lehet rá számítani, ha ki kell állni a Fidesz mellett, esetleg a Békemenetre kell toborozni.

Baldauf szeretetteljesen figyeli vezérét

Szóval, ez az a magazin, amiben van horoszkóp, akciós a Baba tusfürdő, életmódtanácsokat ad, és receptek is vannak benne.

Az eziránt érdeklődőknek Baldauf elnök 2010. áprilisban azt üzente:

„Nem tűrhetjük tovább, hogy országunkat hazug, jellemtelen gazemberek vezessék, akik Magyarország számára jelentős visszafejlődést hoztak. Az elmúlt időszakban már elkezdődtek a felelősségre vonások, azaz sok, jelenleg kormányon lévő politikusra minden bizonnyal ítéletidő vár. Az iránymutatásom által elkészült címlap erre utal.”

Na meg ezt:

„Nagy formátumú, modern gondolkodású államférfira van szüksége az elkeseredett, kiábrándult, gazdaságilag és erkölcsileg is mélypontra jutott Magyarországnak, mégpedig Orbán Viktorra.”

Aztán 2012 januárjában ismét szót kért:

„Meggyőződésem, hogy nemzetünk hajója jó irányt vett, csak nekünk, a rajta lévő legénységnek kell mindvégig egy irányba húznunk, kicsit még erősebben, mint ahogy azt az elmúlt években tettük.”

Csoda-e, ha a friss CBA magazinban azonnal Baldauf iránymutatás után keres az ember?

„Fontos lenne azonban más szemüvegen keresztül néznünk környezetünket, kicsit pozitívabb hozzáállással élnünk mindennapjainkat. Hiszen a szeretet legyőzi a gyűlölködést, kétharmad helyett négyötöd”.

A kiadványban szó esik még a gyerekkori húsvétokról, a kiveszőfélben lévő locsolkodásról. Meg az időjárásról.