Aktuális

Ablakban táncolt, éjszakába nyúlóan bulizott Rezesová

Az ablakban táncolt, éjszakáig bulizott a 4 ember halálát okozó szlovák milliomosnő, Eva Rezesová, miután kiengedték a börtönből. 6 évre ítélték első fokon, mert részegen karambolozott, és négy ember meghalt miatta. Erre még rájön a harmadolás, így már csupán 2 év 9 hónap van hátra, mindezek tetejébe házi őrizetbe helyezték, "büntetését" jelenleg egy Duna-parti luxuslakásban tölti.

Csak azt teszi, amit eddig is: buli az élet - neki...

A szomszédok azt mondták, hogy Rezesová, amikor látják, mindig nevetgél és feltűnően jókedvű. Rezesová egyébként elektronikus nyomkövetőt kapott. Ezzel szabadon járhat a pesti luxuslakóparkban, úszhat a medencében és szaunázhat is. Hat év fogházra ítélte a négy ember halálát okozó ittas járművezetés miatt Eva Rezesovát elsőfokon a Gödöllői Járásbíróság. A 35 éves szlovák milliomosnőnek azonban még három évet sem kell leülnie az előzetes letartóztatásban már eltöltött ideje miatt, és az intézkedést meg is szüntette a bíróság: házi őrizetben, egy Duna-parti luxuslakásban várhatja a jogerős ítéletet. Az elhunytak rokonai felháborítónak tartják az ítéletet, jogi képviselőjük is ennél súlyosabb ítéletet várt.

Ám Rezesovának három évet sem kell majd leülnie a jogerős ítélet után: az előzetesben már eltöltött 15 hónapját beleszámítják a büntetésbe, amelynek kétharmadánál már feltételesen szabadlábra kerülhet, így legfeljebb 2 év 9 hónapot tölt majd fogházban. Fülöp Ágnes bírónőnek sírva köszönte meg a házi őrizetről szóló végzést - addig szinte alig mutatott érzelmi reakciót -, miként az áldozatok jelen lévő hozzátartozói is könnyeikkel küszködtek a szinte felmentő ítélet hallatán, hiszen az ügyész korábban tíz évnél súlyosabb büntetést javasolt. Ennek kiszabására azonban nem volt lehetőség, mert ugyan az ittas vezetést - minden védelmi taktika ellenére - bizonyítottnak látta a bíróság, a közúti veszélyeztetés vádját nem, így ezen vád alól felmentette Rezesovát.