Aktuális

Bizarr: Vizoviczki dj-je trenírozza Kósa Lajos lányait

A Fidesz ügyvezető alelnöke, Debrecen polgármestere, Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolya Szövetség elnöki teendőit is ellátja. Két lánya - Eszter és Lilla - versenyszerűen korcsolyázik. Egyelőre inkább kevesebb, mint több sikerrel. A lányok edzője nem ismeretlen a budapesti éjszakában…

Vizoviczki egyik kedvence: Tigran

A Fidesz szinte szitokszóként használta az elmúlt cirka egy évben Vizoviczki László nevét. A budapesti éjszaka (volt) császárát vesztegetéssel és költségvetési csalással gyanúsítják a hatóságok, a közelmúltban helyezték - hosszú, börtönben eltöltött hónapok után - házi őrizetbe.

Kósa Lajos egyik kedvence: Kósa Eszter

Vizoviczki több évvel ezelőtt felkarolt egy dj-t, aki előbb a Coronitában, majd a Patron Clubban mixelte a zenét a fiataloknak - „Tigran” művésznéven. A férfi a súlyos bűncselekmények gyanújába keveredett vállalkozó egyik legkedveltebb, leginkább foglalkoztatott „zeneszolgáltatójának” számított.

És a másik: Kósa Lilla

Tigran Vardanjan örmény-orosz származású műkorcsolyázó öthónapos korában került Magyarországra - szülei hazánkban telepedtek le -, immár négyszeres magyar bajnoknak vallhatja magát.

A 25 éves fiatalember 2013 márciusától tevékenykedik a Debreceni Sportiskola szakmai stábjában, ő az edzője Kósa Lajos szépreményű műkorcsolyázó lányainak, akik még adósak az igazi sportsikerekkel.

Aggodalomra azonban semmi ok, ha végképp nem megy nekik az axel, megpróbálkozhatnak a mix-szel.

Mestert sem kell cserélniük.