Média

Fási Ádám könnyfakasztó üzenetet írt Orbán Viktornak - nem volt ez mindig így

Orbán Viktor Facebook-oldalára töltötték fel a „Nemzeti Konzultáció Bözsi nénivel” című videót, amelyben az látható, hogy a miniszterelnök egy csokor virággal és egy pillanatra sem lanyhuló érdeklődéssel keresi fel özvegy Csúcs Imrénét. A videó Fási Ádámhoz is eljutott, a mulatságos celeb(féle) Orbán Facebook-oldalán kommentálta szívhez szóló sorokkal az „emberközeli konzultációt”.

Fási itt még Hagyóval konzultált - szigorúan érdek nélkül...

„Az ilyen pillanatok a legszebbek, amikor az ember találkozik az emberrel és érdek nélkül tisztelik egymást! :) Gratulálok, sok sikert, jó egészséget Miniszterelnök Úr!” - írta Fási (nyilván mindenféle érdek nélkül!), aki egyébként Andy Vajna televíziójában, a Zenebutik című produkcióban vív élethalál harcot a végleges süllyesztőbe kerülés ellen.

Talán élnek még néhányan az országban, akik emlékeznek rá, hogy a komoly tehetségdeficittel küzdő Fási korábban a baloldallal is meghitt, bensőséges viszonyt ápolt - amikor hatalmon voltak…

Fási Ádám ma már vélhetően nem szívesen beszél Hagyó Miklóshoz fűződő viszonyáról. A producer korábban „Fásy mulató”, majd „Zeneexpressz” címen futó műsora 2009-ben ünnepelte tízedik születésnapját, Csíkszereda főterén.

A műsor során a házigazda (Fási) színpadra szólította Hagyó Miklóst, az MSZP volt főpolgármester-helyettesét is, mint a „Hunyadi-túra 2009 - Gyere velem, Magyarország!” néven futó „zarándokút" frontemberét, aki - az úgynevezett „mulatós koncert" programját furcsán megakasztva, „profilidegen” elemként - beszámolt a 30 napos, 600 kilométeres út élményeiről a közönségnek.

Fási egyébként már a korábbi, „Emberközelben” című műsorába is előszeretettel hívott meg szocialista politikusokat, a 2002-es önkormányzati választási kampány alatt elvétve fordult meg civil vendég a stúdióban, az MSZP-s jelöltek viszont egymásnak adták a kilincset az ATV-n futó produkcióban.

Azóta nagyot változott a politikai helyzet. És azzal együtt Fási is. Egy kicsit…