Média

Gyermekotthon lakóit lepte meg a fiatal modell

Szick Petra fiatal kora ellenére igyekszik jó példát mutatni rajongói számára. Aki közösségi oldalakon követi a volt szèpségkirálynőt, az pontosan tudja, hogy a jótékonyság milyen fontos szerepet tölt be az életében. Látogatott már el állatmenhelyre, gyermekotthonba, gyermekkórházba, ahova ételeket és játékokat vitt. Osztott ételt a hajléktalanoknak, részt vett különböző kampányokban - mint például a Stup Bullying -, valamint különböző jótékonysági műsorokban is közreműködött már. Koronavírus ide vagy oda, ez alól az idei év sem volt kivétel.

A fiatal szépség nemrég a Hűvösvölgyi Gyermekotthonba látogatott el, ahova ételt és játékokat vitt. 

„Mindig is közel állt a szívemhez a jótékonykodàs. Szeretek segíteni, legyen szó emberekről vagy állatokról, vagy csak a barátnőim szerelmi életéről” - mesélte mosolyogva.

A szépséges modell elmondta, hálás a sorsnak azért, hogy olyan emberek veszik körül, akiknek szintén fontos a segítségnyújtás, és mindig örömmel csatlakoznak a kezdeményezéseihez.

„Nagyon köszönöm a lelkes kis mentoráltamnak, Csutorka Márknak és anyukájának, Csillának, hogy új játékokat vásárolva örömet szereztek az otthon gyermekeinek. Köszönöm nagyon kedves ismerősömnek, Krajcer Zoltánnak, amiért önzetlenül ugrott és segített nekem leszervezni tíz fantasztikus pizzát a gyermekek szàmára, illetve a Pizza Me-nek a finom falatokért. Köszönöm a mesefilmjatekok.hu weboldalnak a szuperebbnél szuperebb játékokat, amikkel a gyerekeket meglephettük, ugyancsak köszönöm a családomnak, amiért körülbelül 200 könyvvel hozzájárultak a kezdeményezésemhez. Végül, de nem utolsósorban,  köszönjük a lehetőséget a Hűvösvölgyi Gyermekotthonnak. Reméljük, tudtunk boldog pillanatokat szerezni a gyerekeknek” - tette hozzá Petra.